Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnine11

Marketing

Naš Beograd na vodi - film kao pokretač debate

Uprkos impozantnosti, važnosti i uticaju koji bi, sasvim izvesno, izvođenje takvog projekta imalo na živote svih nas, većina stanovništva glavnog grada ostala je nema i nezainteresovana. Stoga je produkcija Kamenzinda u celosti posvecena reanimaciji odnosa građana prema gradu i okolini.
Dobar odnos investitora, vlasti i građana je sveto trojstvo u razvoju svakog grada. Svakom činiocu ovog sistema je u interesu da pravac razvoja bude rezultat saradnje, s pogledom u budućnost. Nezainteresovanost građana za svoje okruženje, vlast koja isključivo zastupa interese investitora i investitor koji u fokusu ima jednokratnu dobit – dovode do poremećaja ravnoteže u tom odnosu, što vremenom neumitno dovodi do katastrofalnih posledica u okruženju.
Odgovornost se takođe deli podjednako.
Ovaj film je poziv svim zainteresovanim stranama za stvaranje zajedničke platforme za konstruktivno, stručno I kreativno promišljanje najboljeg pravca razvoja naše metropole. Poziv važi za sve: donosioce i izvršioce odluka, građane, studente, stručnjake, novinare i naravno, investitore.
Sa publikom i novinarima će razgovarati autori filma i gosti Ksenija Petovar i arhitekta Bojan Kovačević. Moderator je Ivana Malinović real estate Croatia


Post je objavljen 18.05.2015. u 16:41 sati.