Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caricauniverzuma

Marketing

Analiza jednog muškog uma by Underwoman

Evo jedan citat muškarca kojemu fali adrenalina, ali uporno želi ostati skriven u svojim namjerama i željama o načinu kako podići isti na njemu zadovoljavajući način.
Dakle, proniknut je u svojim namjerama, željama i potrebama no i dalje ustraje u obilježavanju teritorija pletenjem tajanstvene mreže nevidljivim tkanjem.
U ovoj njegovoj izjavi će samo one rijetke zamjetiti jedino uzaludno korištenje nepoznatih, rijetko korištenih riječi, dobro usklađenih u pokušaju zaobilaženja istine. Ostale, nažalost većina, uhvatiti će se u mrežu "pametnih" riječi kako bi se postigla izvrsna izvedba manipulacije ženske psihe.
Dakle:
"ajd sad stani nemoj nista raditi, zažmiri i pitaj se onako s dubinskim razmišljanjem ,,,, šta ja imam od toga da ste vi gole? ,,,,,, Eto vidiš nemam nista , to su samo ženska očekivanja muških razmišljanja. u prijevodu feminističko samozadovoljavanje egoističnog stajališta i pogleda na neostvarena očekivanja nepodobnih razmišljanja ! :) "
Da pojednostavim, dragi moji, ovaj bi muškarac rado gledao dvije ženske gole i priključio se u klinč, no svojim "vještim" upotrebljvanjem riječi iz Klaićevog rječnika stranih riječi i iznimnom tehnikom manipulacije, okreće to u svoju korist i svoju bujnu maštu stavlja nama na teret!
Živjeli nam manipulatori slatkih, baby faca i pogledom kuco stila koji osvaja srca, a sve u službi podizanja adrenalina na ovako specifičan način.
Drage moje, sretno nam bilo... i onim rijetkima koje će takve uspjeti pročitati i uspjeti uspješno pobjeći glavom bez obzira i onima drugima koje će se uplesti u tu mrežu fantastičnih manipulatorskih laži gledajući te mile i drage kuco okice. ;)

Post je objavljen 16.05.2015. u 19:31 sati.