Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninerijeka

Marketing

Budva izdaje tvrđavu Mogren

"Postupak javnog prikupljanja ponuda sprovešće petočlana komisija koju će imenovati predsednik opštine Budva. Komisija je dužna da objaviti javni poziv za prikupljanje ponuda u sredstvima javnog informisanja, a pravo da učestvuje na javnom nadmetanju imaju sva domaća i strana pravna i fizička lica koja u skladu sa javnim pozivom dostave ponudu za finansiranje, projektovanje, revitalizaciju i upravljanje kompleksom tvrđave Mogren", navodi se u opštinskoj odluci.
Zakupcu će cijena zakupa biti umanjena za 50 odsto dok pribavi odobrenja za gradnju i proces revitalizacije, koji ne može biti duži od dvije godine od dana zaključenja ugovora o dugoročnom zakupu zemljišta.
Tvrđava Mogren nalazi se praktično izdvojena iz gradske vreve, ali samo kilometer udaljena od centra grada. Okružena stoljetnom šumom, sa Mogrena se pruža predivan pogled na Stari grada i budvanski zaliv.
Opština bi po ličnom modelu mogla da izda u zakup i tvrđavu Kosmač na Brajićima, koja je u mnogo boljem stanju, ali isto turistički nevalorizovana, uprkos svom atraktivnom položaju, navode Vijestiiznajmljivanje stanova

Post je objavljen 15.05.2015. u 07:28 sati.