Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imeyem

Marketing

Fuj fuj heštegYOLO

Ponedjeljak je. Fuj. Fuj. Fuj.
Na mobitelu obično imam aktivirana 4 alarma. Prvi se zove "stigneš izgledat ko čovjek", drugi je "možeš ti to", treći je "digni se il ćeš izgledat ko govno" i četvrti je "daj se hejtaj". Normalno da sam se unatoč svim upozorenjima digla na "daj se hejtaj". Al se ne hejtam, stigla sam se srediti, imam friško opranu kosu i nalakirane nokte i rekla sam sama sebi da ću se ispljuskat kad sljedeći put kažem sa nešto ne mogu. Za ime Božje, bila sam sposobna dizat se ujutro bolesna like a dog i odlazit na posao, preživjela sam upalu pluća i živim unatoč tome što imam tri neizliječive bolesti, preživjela sam lomove i padove, udarac u stol s malim nožnim prstom, ubode u oko tušem za oči i naučila sam programirati. Da, po zanimanju sam programer. Ali eto, moj komp je sranje. Kak ide ono, postolar bez cipela, frizer bez frizure...?!
Moj komp radi kad on odluči da mu se radi. Jučer sam cijeli dan pokušavala popravit mrežu i uspjela sam nakon cca tri sata? Tri sata u kojima sam opsovala sve po redu i prečesto uključivale pse koji mi nisu ništa skrivili..

Ali eto, i ponedjeljak je završio i došao je utorak. To, još 4 radna dana i doma sam. Dan kad je bliže nedjelja. Dan kad je bliže HGF, dan kad je bliže Slash i #ribicanajslađa Paolo Nutini. Danas je dan kad mi se frend smijao jer sam se po noći udarila u fotelju. Clap clap. Danas je dan kad sam uspjela izdržat bez čokolade #bowdown. Dan kad je vrijeme da na vlaku do doma pišem blog.
Nemrem se vozit na vlaku bez slušalica i DANAS sam skužila da one vizualizacije na playeru, zapravo se kreću i mijenjaju u ritmu muzike. Kaj to nije kul?! Ne samo da mogu slušat FOB neg mogu i gledat. Mogu gledat muziku. Still amazed.

Enivej, danas je dan kad sam valjda prvi put u životu (lažem, nije prvi put) nekog odjebala. Nakon 482846492 poruka "kak si?" i nakon mojih 7483846 bačenih sinova (kćeri ne želim bacat), dobila sam odgovor da je uredu i da mi se dotična osoba neće javljat jer vidi da sam sramežljiva jer ne želim s njim na kavu (kojeg znam iz viđenja). Na to nisam bacila seen nego sam napisala kratko i jednostavno "ne mogu na kavu jer ne pijem kavu, a sokovi debljaju".
Zvuči bezobrazno, al ajde, imam razloge da budem takva. A osim toga, prati me dobra karma jer sam neki dan na cesti dala prednost gospođi u autu. HeštegYOLO.

Post je objavljen 11.05.2015. u 06:37 sati.