Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

KAD ODLUTAM MISLIMA U TE BESKRAJNE DANE


Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist

napisano 09.04.2004. u 7:02h na portalu Iskrica weblog, a iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"

http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=20051

i 17.7.2009. objavljeno na portalu Magicus:
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=26434

Iz dlana čitam prelomljenu liniju srca i pitam se, kakva je sudbina zapisana u tim crtama i što to donosi Mjesec sakriven jutarnjim oblacima, a blijedi se na nebu kao moje srce u meni.

Otisak tvojih riječi pripitomio je neke misli i zarobio ih nevidiljivom paučinom, mekanom kao duša, a u ovaj jutarnji čas nema zlatnika od Sunca, tamne spilje su prekrivene vlažnom mahovinom, nedokučiv mi je pogled u dlan ruke, nepoznate su mi tanke linije što nekud odvode.

Ako me zaviju u beskraj i puste me, da obučem bijelu haljinu, doći ću pred vjekovni kamen ispod kojeg sam ležala sklupčana kao zmija i gdje si me pronašao od devetog dana prvog datuma na Veliku Gospu.

U srcu zatitra plamičak svaki put kad odlutam mislima u te beskrajne dane, odjevena u tvoje riječi i sakrivena tvojim pogledom od svake suze što me želi dostignuti.


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN 978-953-7889-28-9
Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 15.05.2017. u 21:21 sati.