Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Trg Republike Hrvatske

Preumoran, dan se odužio, materijala ima barem za tri posta. Ipak objavljujem samo jutrošnje fotke šetnje od tržnice do trga iz naslova, jer post treba imati naslov, na kojem sam čekao bus.
U Njemačkoj štrajk vlakovođa, vidim na twitteru žestoka kampanja u medijima protiv štrajkaša, ogromne štete, a i ugrožena državna matura, ipak javnost baš i ne nasjeda antištrajkačkoj histeriji, barem ne kao u zemljama Trećeg svijeta, Hrvatskoj, Srbiji, kolonijama...
Istovremeno racija protiv neonacista, pohapšeni vođe i simpatizeri "Društva stare škole". Ima jedna stvar što mi se ne sviđa, mozak mi više ne radi za definirati je, naime već dva dana i ja ponukan nekim komentarima na twitteru iz čiste radoznalosti obilazim nacističku fejs stranicu.
Navodno su iskazi na toj stranici pomogli državnoj sigurnosti za identificirati ekstremne članove te, sad se govori, terorističke organizacije. Mene je jutros baš čudilo kako se javno pod pravim imenima iznosi netrpeljivost protiv azilanata, posebno muslimana, ali što je zanimljivo, i Amera, dok se veliča Putin. Išao sam na stranice tih osoba, objave su im uglavnom otvorene za javnost, ne samo za prijatelje kao što je npr. uobičajeno kod mene.
Sad mi tu nešto ne štima, a čitam na twitteru, i stranica je zatvorena. Provjerit ću ujutro.



Post je objavljen 06.05.2015. u 22:25 sati.