Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allaboutsport

Marketing

Ivan Čupić uoči Norveške: Ne očekujte besprijekornu igru...



CILJ JE +2 Hrvatski rukometaši u Varaždinu od 17.15 igraju uzvratni ogled protiv Norveške i moraju loviti pobjedu od dva gola razlike u kvalifikacijama za Euro...

Nije Željko Babić očekivao da će lako pobijediti Norvešku, no ni u najgorim kombinacijama nije očekivao da će svoj mandat na klupi reprezentacije započeti porazom. Gorak okus mora isprati danas, uz pomoć varaždinske publike.

Ne samo da moramo pobijediti, nego to moramo napraviti s dva razlike, kako bismo završili na prvom mjestu u skupini i imali bolji ždrijeb na Europskom prvenstvu - rekao je novi izbornik, na kojeg se polako privikavaju svi reprezentativci.

- Trener ima ideje i viziju kako treba izgledati ta nova Hrvatska, ali za sve to treba vremena. Ne možemo očekivati da ćemo već u uzvratu protiv Norveške izgledati besprijekorno - upozorio je Ivan Čupić.

Babićevi igrači tako će po pobjedu protiv Norveške ovaj put ići na mišiće. U Varaždinu je važno potvrditi plasman na Europsko prvenstvo koje se dogodine igra u Poljskoj, pa će izbornik i igrači imati više vremena za uigravanje i promjene kad se ponovno okupe u lipnju.

Uz pobjedu od dva razlike protiv Norveške, završni dio kvalifikacija dočekali bi na prvom mjestu u skupini.

Nikome nije ugodno kad se gubi, ali vjerujem da ćemo uz pomoć Varaždinaca, koji će nam još jednom biti osmi igrač, slaviti novu pobjedu - nada se Igor Vori.

Post je objavljen 03.05.2015. u 12:33 sati.