Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SRAMOTA OD PRAZNIKA RADA



TO SE ZOVE PROSLAVA "1. SVIBNJA" A OTIMALI SU SE ZA PORCIJU GRAHA I ZA ČAŠU PIVE

Jad i bijeda, to je nasljeđe "naše" prošlosti iz bivšeg sistema SFRJ-a. Svake godine na proslavi "1. svibnja" okupljaju se sami klošari i sve više obespravljeni siromašni ljudi...

Narušena je svijest kod mnogih ljudi, jer ne vide; da "naša domovina" ide u propast. Na toj manifestaciji govorili su jadnici - sindikalne vođe: Krešimir Sever, Željko Klaus, Ozre Matijašević, Vilim Ribić i Mladen Novolel, oni su poput popova davali svoje svečane izjave - kao na narednoj svakoj misi, kako se bore za radnička prava.

Na drugoj strani bila je i proslava vojno-redarstvene akcije "Bljesak". Političke elite polagale su vijence i palila svijeće. Naša zemlja puna "čemera i nerada", gladi i neimaštine, odjednom pretvorila se je u veselu proslavu.

Tom prigodom hrvatski branitelji na čelu sa Đurom Glogoški, Josipom Klemm i Zoranom Marasom, susreli su se sa predsjednikom Vlade RH., Zoranom Milanovićem, moram reći i to na vrlo čudan način. Ponižavajući čin je bio kad Milanović je u jednom momentu, potapšao po ramenu Glogoškog. Ma, to je izgledalo tako jadno..

I predsjednica države Kolinda Grabar Kitarović obratila se je narodu sa svojim govorom, koji je bio isprazan i nije imao nikakvu vrijednost. Svaka njena rečenica sastojala se je od riječi EU-a i NATO-a. Uvijek su joj puna usta stranih interesa...

Pitam se: Tko će poslije ovakve katastrofe, gospodarske, ekonomske i političke uopće preživjeti? Narod kao "poludjelo krdo" ide za njima u propast. Mogao bi se i ovdje desiti kriminalni scenarij kao u Srbiji, kada su pobunjene "crvene baretke", ubile premijera Zorana Đivnđića.

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
01. svibanj 2015. (petak)
ŠTIT - Udruga
Erste banka : HR 482 40 200 611 00 732 757
Tel/mob: 0958148290
URED. Ul. Masarykova 8. BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2559.


Post je objavljen 01.05.2015. u 17:15 sati.