Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akvelikagorica

Marketing

POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE NA 10000 M I HODANJU NA STAZI: Dino Bošnjak prvak Hrvatske s normom za prvenstvo Europe!

Naš Dino Bošnjak je još jednom potvrdio svoju vrijednost! Nastupio je na pojedinačnom prvenstvu države u Božjakovini, na 10000 metara i opravdao titulu hrvatskog "kralja dugih staza"! Osim što je uvjerljivo pobjedio svoje suparnike na stazi, Dino je istrčao i NORMU ZA EUROPSKO PRVENSTVO ZA MLAĐE SENIORE! I ne samo to! Dino je ostvario TREĆI REZULTAT SVIH VREMENA NA 10000 M!
Velikogorički atletski dragulj je već sada nagovijestio možda i najbolju sezonu u karijeri! Naravno, ako ga i zdravlje bude poslužilo.

Sve čestitke Dini na ovom velebnom rezultatu i poželimo mu jednako uspješan nastavak sezone!

zcl Wv


HAS: Božjakovina (25.04.2015.) - Na atletskoj stazi u Božjakovini, nedaleko od Zagreba, po prvi put održano neko državno prvenstvo, a bilo je to pojedinačno prvenstvo Hrvatske na 10000 m i hodanju na stazi u organizaciji AK Svetice.
Najbolji rezultat postigao je Dino Bošnjak koji je pobijedio u seniorskoj utrci na 10000 m s osobnim rekordom 29:31,0 što je ujedno i norma za ovogodišnje prvenstvo Europe za mlađe seniore te treći rezultat svih vremena u Hrvatskoj u ovoj disciplini!dinoPost je objavljen 28.04.2015. u 22:00 sati.