Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allaboutsport

Marketing

Ronaldo je oduševio dječaka: Pogodio ga pa mu dao dres..

Ronaldo je na zagrijavanju pogodio dječaka iza gola. Nastavio je sa zagrijavanjem, ali je prije odlaska u svlačionicu došao do tribine i poklonio dječaku svoj dres...




Svi su otišli prema svlačionici, ali Cristiano Ronaldo nije zaboravio što je učinio. Otišao je u suprotnom smjeru, prema tribini iza gola. Dječak je dobio njegov dres i rasplakao se. Lijepa gesta Portugalca sa zagrijavanja uoči utakmice protiv Atletica.

Real je u čudesnoj atmosferi Bernabeua pobijedio Atletico 1-0. Ronaldo je asistirao Javieru Hernandezu za jedini gol na utakmici koji je "kraljeve" odveo u polufinale Lige prvaka. Ronaldo je zaslužan za potez prije utakmice. >

Dok je trajalo zagrijavanje na travnjaku Santiago Bernabeua, Portugalac je vježbao slobodnjake. Iz jednog takvog pogodio je dječaka iza gola.


Ronaldo je odmah vidio što je napravio i malo je zastao sa zabrinutim izrazom na licu. Do dječaka koji je dobio loptom u glavu odmah je došlo liječničko osoblje.

Ronaldo je nastavio sa zagrijavanjem, a kad su njegovi suigrači otišli prema svlačionici, Portugalac je otišao dječaku pokloniti dres. To je bilo previše za malenog navijača Reala koji je ubrzo završio u suzama. Imao je Ronaldov dres u rukama.



Post je objavljen 25.04.2015. u 11:38 sati.