Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/androidblog

Marketing

Samsung tvrdi da je Galaxy S6 vaš smartphone iz snova

Samsung se novim video spotom osvrće na važan dio njihova novog Galaxya S6 i Galaxya S6 edge – bateriju i autonomiju. U fokusu je podrška za brzo punjenje i nadopunjavanje te integrirano bežično ounjenje po svim standardima.

Galaxy S6 i Galaxy S6 edge su dosad pokazali stvarno impresivnim mašinama za sve one koji si ga mogu priuštiti. Tražite li smartphone iz premium segmenta, ova dvojica svakako moraju biti na vašoj listi. Razloga je puno. Hoćete vrhunski zaslon, performanse, izvrsnu kameru ili pak novi metalno stakleni dizajn, prilično daleko od dosadašnje vrlo često ljigave plastike.

U Samsungu su svjesni kako će mnogi potencijalni kupci dvojiti oko izostanka utora za microSD kartice, a vjerojatno još više i zbog te integrirane baterije, kapaciteta tankih 2550 mAh. Stoga su i objavili ovaj cool video u kojemu ističu sve prednosti podrške za super brzo žično i standardno bežično punjenje baterije pa na žice ako vam je ćef možete i zaboraviti. Ako vam ni to nije dosta, za ekstremne situacije u nedođijama bez utičnice tu je i ona Ultra Power Saving štedljivi način rada.


Video

Post je objavljen 23.04.2015. u 18:57 sati.