Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iznajmljivanjestanova

Marketing

Blagi porast cijena u odnosu na siječanj

Prosječne tražene cijene najma i prodaje ureda i ordinacija tijekom ožujka na portalu Crozilla.com bilježe nešto više vrijednosti nego tijekom siječnja.
Prosječna oglašavana cijena "kvadrata" ureda i ordinacija tijekom ožujka u Splitu je iznosila 1642 eura, što je 3,7 posto.
U odnosu na prvi mjesec ove godine, cijene su tijekom ožujka porasle u Puli, gdje je zabilježen porast od 5,1 posto, a prosječna tražena cijena je iznosila 1578 eura po metru kvadratnom.
Cijene su, prema statistikama portala Crozilla.com, blago porasle i u Zagrebu, tek 0,3 posto, a cijena metra kvadratnog u prosjeku je iznosila 1504 eura. Pad oglašavanih cijena u odnosu na siječanj,
u ožujku je zabilježen u Rijeci gdje su cijene ureda i ordinacija zabilježile 1,7 posto niže vrijednosti, a za jedan se metar kvadratni u prosjeku tražilo 1497 eura.
Mjesečne najamnine ove vrste poslovnih prostora koji su oglašavani na portalu Crozilla.com u ožujku su bile nešto više nego u siječnju. U Rijeci su prosječne tražene cijene najma ureda i ordinacija sa siječanjskih 8,9 eura, u ožujku "skočile" na 9,5 eura po metru kvadratnom. Prosječna najamnina u Splitu je iznosila 12 eura po "kvadratu", 2 eura više no u prvom mjesecu. Zagrebačke najamnine porasle su za 1,1 posto u odnosno na siječanj,
a prosječna tražena cijena im je tijekom ožujka iznosila 8,9 eura po metru kvadratnom nekretnine Zadar

Post je objavljen 23.04.2015. u 15:43 sati.