Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allaboutsport

Marketing

Real na Atletico bez Balea i Modrića,Barcelona punom parom protiv PSG-a na Camp Nou,Bayern očekuje neugodni Porto,dok Juventus ide u goste Monacu..

Uzvratne utakmice lige prvaka igraju se 21.4. i 22.4 .

Real bez Balea i Modrića očekuje neugodni Atletico Madrid . Rezultat prve utakmice ostao je 0:0 . U novoj utakmici tj. uzvratnoj očekuje nas jako dobra utakmica koju jedva čekamo da počne.

Barcelona koja ima prednost iz Pariza od 3:1 (Neymar,Suarez 2x - Mathieu autogol) dočekuje PSG na Camp Nou te je veliki favorit za prolazak u polufinale.
Očekuje nas zanimljiva utakmica. Možemo reći da je Barcelona jednim korakom vec u polufinalu ali ostaje nam 90 minuta koje će odlucit polufinalistu 2014/2015 godine lige prvaka.


Na Allianz Areni nas očekuje jako neizvjesna utakmica. Porto dolazi s prednošću od 3:1 (Quaresma 2x,Martinez - Alcantara) iz prve utakmice,no Bayern se neće predati tek tako. Vratili su se ozlijeđeni Ribery,Robben i Schweinsteiger, te je Bayern veliki favorit uoči uzvratne utakmice . Uživajte u spektaklu koji nas očekuje u utorak 21.4.


Utakmica izmedu Juventusa i Monaca igrat će se u srijedu 22.4. u Francuskoj . Očekuje nas odlična utakmica,te očekujemo utakmicu s više golova. Rezultat prve utakmice je 1:0 (Vidal) za Juventus no još nisu osigurali prolaz jer Monaco je dobra ekipa i idu po prolaz .



Zaista jako zanimljiva Liga Prvaka ove godine . U nogometu je sve moguće,zato uzivajte svaki sekund utakmice :)



Post je objavljen 20.04.2015. u 19:21 sati.