Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-bilo

Marketing

Niz pobjeda se nastavlja, NK Brestovac - NK Bilo 1 : 3

NK Bilo iz Velike Pisanice odlično je krenuo u drugi dio sezone. Nakon pobjede protiv BŠK-a i odlične Čazme, nova tri boda dopremljena su i iz Garešničkog Brestovca, gdje je pobijeđen istoimeni domaćin rezultatom 1 : 3.

Bilo je u Brestovac došao bez trojice standardnih igrača, Slaven Ravlić je odrađivao kaznu zbog tri žuta kartona, Andrija Miškulin je bio odsutan zbog poslovnih obveza, dok je Tihomir Halapa vodio borbu s tjelesnom temperaturom i groznicom.

Iako oslabljeni, pobjeda je bila primarni i jedini cilj, što je u konačnici i ostvareno. Upisana su nova tri boda, nastavljen je niz pozitivnih rezultata kojima smo donekle osigurali odvajanje od vjernih pratitelja NK Trnskog, NK Čazme i NK Omladinca te ostali u potjeri za Hajdukom, Lastom, Tomislavom i "nepobjedivim" Dinamom.

Kao što smo i predviđali domaćin već na startu nije mogao pratiti naše brzonoge napadače Kakšu i Vega koji su ubijali protivničku obranu te su predstavljali konstantnu prijetnju za protivničkog vratara. Na prvi pogodak se je čekalo nekih desetak minuta, za vrijeme kojih je Hrc pogodio prečku, a Niđo i Pećar promašili glavom iz blizine. Prvi pogodak, postigao je Kruno Pećar koji je u gol pospremio odbijenu loptu.

Povećanje vodstva uslijedilo je ubrzo nakon prvog zgoditka, a glavni "krivci" Kakša i Veg. Kale je prvo probio lijevu stranu te odigrao čvrstu loptu u kazneni prostor na koju natrčava Veg te povećava rezultatski konto.

Treći zgoditak postignut je nakon prekida kojeg je izveo Robert Kastlinger na drugu stativu, od kuda je Hrvoje Kastlinger vratio povratnu loptu, što je znalački iskoristio Kruno Pećar te glavom poentirao za povećanje vodstva od 0 : 3.

Nakon toga, raspad igre. Utakmica je nakon zadnjeg Bilovog pogotka više nalikovala na kramarsku nego prvenstvenu utakmicu. Takvu situaciju iskoristili su domaćini, koji su nakon greške i smušenosti smanjili vodstvo, pri čemu se rezultat do kraja više nije mijenjao.

U svakom slučaju, utakmica za zaborav, pišu se nova tri boda, a NK Brestovcu želimo sreću u nastavku prvenstva, iako će prema prikazanoj igri uistinu biti glavni kandidat za ispadanje u niži rang.


Post je objavljen 14.04.2015. u 11:54 sati.