Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ručak van trave

Jučer dan zanimljivih susreta, prvo smo sreli blogera Miška i njegovu Foksi, oni su se vraćali s utrke na Molo Longu, gdje je Miško dao i intervju za teve kao najstariji sudionik.
Poslije smo otišli na dogovoreni prijateljski ručak, razgovori tko što radi, netko vodi međunarodni projekt, netko se upisao među enciklopediste, od onog čime se ja bavim, ništa ni za priznanje sebe,osim ako uspije ta blog knjiga pa se u užem društvu mogu pohvaliti nečim nakon "Janka Raščupanka", niti za lovu (izgleda da jedna glupa kuharica neće biti zadnji prijevod koji nisam naplatio).
Zanimljiva je bila tema ilustrirana primjerima kako sustav potiče pokvarenost u ljudi i želju za potpunom degradacijom drugih osoba, uvijek me čudila činjenica da i evidentne budale i ograničeni mozgovi vole Dostojevskog, dok kod Camusa, koji je meni uzgred rečeno draži, to nije slučaj.
Shvatio sam da i mene, koji imam tako jednostavan blog, nije lako razumjeti, a možda ni sam sebe najbolje ne razumijem.Post je objavljen 12.04.2015. u 12:04 sati.