Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

PREDAVANJE "TEHNIČKA ISPRAVNOST TRAKTORA I MOTOKULTIVATORA"

Policijska postaja Metković i Centar za vozila Hrvatske će dana 10. travnja 2015. godine (petak) s početkom u 19.00 sati u zgradi "političkih stranaka", ulica Kralja Zvonimira 20, održati predavanje na temu „Tehnička ispravnost traktora i motokultivatora“ obzirom da dolaskom proljetnih mjeseci započinju radovi na oranicama pa se u prometu na cestama očekuje veći broj traktora i motokultivatora.

S tim u svezi se ukazala potreba da se u cilju povećanja sigurnost sudionika u prometu, te svih korisnika i vlasnika ove kategorije vozila upoznaju isti sa zakonskim odredbama vezanim za tehničku ispravnost i registraciju navedene skupine vozila,

Cilj akcije je preventivno djelovanje prema spomenutoj kategoriji vozila i vozača sa svrhom smanjenja broja tehnički ne ispravnih i ne osiguranih traktora u prometu na cesti, i ukazivanja na mogućnost registracije navedene kategorije vozila.

Nije na odmet napomenuti da je na području PP Metković u proteklih 10-ak godina zabilježeno već nekoliko prometnih nezgoda sa smrtnom posljedicom koje su u bitnom bile uzrokovane neispravnošću traktora ili motokultivatora.


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 08.04.2015. u 23:55 sati.