Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Opet na raskrižju

Ako ste se danas slučajno pogledavši na teve upitali jel to vidite mene, je, ja sam bio onaj u narančasto-žutoj kombinaciji. Presica i sastanak na kojima mi se nije dalo ni otvarati torbicu, a kamo li vaditi fotić i onda odlazak u Opatiju. Opet smo za marendu odabrali stol direktno na prometnom raskršću, s tim da više nemaju reklame za marende, stari dobar sustav, tko ne pita, ne dobije. Mi smo dobili, nije to natječaj za prodavača u DM-u ili mjesto u timu za reformu školstva gdje kažu da se samo debele veze broje.
Ježa je ugledala i snimila drugarica, Jin se uzlajao u njegovom pravcu, upozoravao ga je očito nagluhog da ga maca slijedi. Nismo pratili igru do kraja, mene inače dramski krajevi ne zanimaju, dugo godina nisam znao ni kako je moj omiljeni film završio. Na stazi uz more sve uobičajeno, neki novi turisti fotografiraju, a danas smo i zakasnili na već tradicionalnu kupačicu.
Čujem i da nije samo meni komplicirano naplatiti prijevod, očito i teško moguće, i turisti vodiči imaju problema s naplatom, i recepcionerima kasne, uglavnom sve ono što mi se nabraja uz klasično, vi s jezicima ćete se još i izvući...



Post je objavljen 08.04.2015. u 21:13 sati.