Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

KAKO HEP PRODAJE MAGLU DA NE POVJERUJEŠ, DOK NE DOŽIVIŠ

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


KAKO HEP PRODAJE MAGLU
DA NE POVJERUJEŠ, DOK NE DOŽIVIŠ




Mještanka Otoka Paga dostavila je na e-mail adresu shzzadar@gmail.com tekst po naslovom „Kako HEP prodaje maglu da ne povjeruješ, dok ne doživiš“ , koji dostavljamo hrvatskoj javnosti.

Kada godinama obavještavate HEP da s Vašim priključkom nešto nije u redu, a oni Vas bez ikakvih kontrola uvjeravaju da je to nemoguće, da nema nikakve osnove da oni izvrše kontrolu priključka usprkos potrošnji koja je iznosila potrošnji jednog pogona, a ne kućanstva od dvije osobe.

Skrenete im pozornost i na mjerene uređaje, a oni Vam odgovore dok još niste završili rečenicu nema šanse.

Nakon 14 godina sjete se da bi zamijenili uređaje uz obrazloženje da su neispravni, pitate ih za potvrdu, a oni Vam odgovaraju da će te to dobiti naknadno, ali svakako danas moraju zamijeniti uređaje jer su neispravni jer ne mogu mjeriti potrošnju ili Vas moraju iskopčati.

Uz veliku muku i prijavu Inspektoratu stiže nalaz Mjeriteljske inspekcije nakon godinu i pol dana, iako negativan, po njihovom Zakonu je pozitivan.

Nakon saznanja o svojim pravima jer se s novim uređajima potrošnja još povećala prilažem Zahtjev za kontrolu mjernog mjesta i mjerenja po Zakonu o energiji i opet nema osnove jer Zakon za HEP ne vrijedi. Nakon ponovnih zamolbi i pritužbi kažu Vam u lice, bez stida i srama da ih tužite ali da nećete ništa postići jer HEP nikada nije izgubio.

Potrošnja se povećavala iz dana u dan , uređaji su se vrtili i kada je sve bilo iskopčano iz utičnica, iznosi računa da padate u nesvijest ( a sve to za dvije osobe - kuhamo na plin , grijemo se na drva) pa im tako dosadite pa Vas iskopčaju bez obavijesti Vas i nadležne agencije Hera, a i sam čin iskopčanja je protuzakonit jer je isključivanje struje kažnjivo zatvorom čl. 216. Kaznenog zakona RH.

Ali to nije sve, ŠLAG stiže na kraju: Priključak iskopčan na trafostanici, ali stižu nove uplatnice i opet HEP prodaje maglu.

I zato bih predložila svima koji su u mogućnosti:

OVO NIJE REKLAMA VEĆ DOBRONAMJERAN SAVJET, RIJEŠITE SE HEP-a ZA SVA VREMENA!

Otiđite u Solar shop, stavite solarnu elektranu, a investicija će Vam se isplatiti za manje od 3 godine, a što je najbitnije Vaša će potrošnja onda biti normalna, primjerena i nitko Vam više neće prodavati maglu prošlo kroz sat ili instalacija Vam ne valja (iako su moju pregledavali stručnjaci, ali za HEP to nije važilo) i što je najvažnije bez hepovih računa.

Gordana Biljan



Zadar-Pag, 1. travnja 2015. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR


Post je objavljen 01.04.2015. u 16:53 sati.