Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZAVLADAO KAOS U REDOVIMA KARDINALA U VATIKANU



MOGUĆE POVLAČENJE PAPE FRANJE

Papa Benedikt XVI., povukao se sa dužnosti, a na njegovo mjesto došao je Papa Franjo, kojem zbog karcinoma je bilo odstranjeno jedno plućno krilo, ovih dana Papa Franjo (79) poglavar Rimo-katoličke crkve najavio je povlačenje, očito je da zdravstveno stanje mu se pogoršalo.

U crkvi je zavladao raskol. Odnosno, svi koji imalo prate poslovanje rimske kuriji, mogu vidjeti - da mnoge stvari tamo ne štima-ju. Prema tome nikakvi svećenički trikovi ne mogu ljude prevariti... Istina je postala uvid-no razdoblje.

Mogli smo danas vidjeti na što su spali ogranki crkve. U Bjelovaru u biskupiji održala se peta obljetnica biskupije i "Cvjetnica" proslava muke gospodnje. Na svetu misu slavlja u 10.00 sati došlo je svega oko 100-tinjak vjernika. Misa je završila u 12,00 sati, a na izlasku iz katedrale na gradskom korzu nikoga nije bilo. Sve naokolo je bilo pusto...

Ljude koje u Hrvatskoj biju sve vrste nevolja više ne vjeruju u ništa, pogotovo svećenicima, koji u sve većem raskošu i bogatstvu žive. Crkva u Bjelovaru je sebi izgradila apartmane, podzemne garaže, ugradila bio-grijanje, kompljutorizirala se i postavila brojne video kamere...itd.

Onaj tko je pratio misu u katedrali, mogao je vidjeti - tko su ti vjernici koji su tamo došli; pravi kršćani ne žive sa psom u stanu, niti se sa psom šeću po gradu. Pravi kršćani ne bave se prodajom "zlata i srebra", ne drže gostionice i ne toče alkohol....

Medij preveliki prostor daju Crkvi, tj. svećenicima, a posebno to čini HRT-e državna televizija. Svećenici prodaju nam jednu te istu priču stoljećima "o Bogu i Isusu". Za mene takva crkva više ne postoji - i to vječno, jer Vatikan je bio povezan i surađivao je sa UDB-om, te je je primao komunističke krvnike i diktatore, kao što je bio Josip Broz - Tito. i dr.

Misu u Bjelovaru je predvodio biskup Vjekoslav Huzja, koji je između ostaloga govorio o trivijalnim stvarima; te kako mu petkom i subotom smeta u kasnim noćnim satima muzika iz obližnjih kafića... Sa oltara nije bilo riječi o važnim stvarima, koje narod pritišću... Na koji način se tu ispovijeda vjera?

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
29. ožujak 2015. (nedjelja)
ŠTIT - Udruga za ljudska prava
Tel/mob: 0958148290
Članaka; 2512.


Post je objavljen 29.03.2015. u 12:45 sati.