Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Prijatelji životinja

Dragi članovi,

koristimo ovu priliku da vam od srca zahvalimo što ste uz nas, s vjerom da ćemo zajedno dalje u nove pobjede.

Zahvaljujući vama, našim vjernim članovima koji nas podržavaju u ovim teškim vremenima, s ponosom možemo rezimirati naše aktivnosti u protekloj kalendarskoj godini.

Prošle, 2014. godine, trudili smo se nadglasati petarde, uz Hippy Garden naglasili smo da moda može bez krzna, s hrvatskim borilačkim imenima pobunili smo se protiv zlostavljanja životinja, 25 000 potpisa skupili smo prilikom obilježavanja Svjetskog dana bez mesa, na središnjem zagrebačkom trgu bila je predstavljena vitaminska linija dužine 6 metara, pratili smo pješačenje Vedrana Romca od Osijeka do Zagreba za one koji ne mogu govoriti, organizirali najveći i nezaboravni ZeGeVege festival, održali slikovitu akciju 60.000.000.000, svi zajedno poručili da je udomljavanje fora, pokrenuli peticiju za zabranu iskorištavanja konja za vuču drva, održali radionice kuhanja za klince i klinceze, reagirali na gostovanje cirkusa sa životinjama, pozivali na koncert vege-ikone Morrisseyja, a u prosincu kuhali i pozvali vas u suosjećajni šoping.

I ove, 2015. godine, krenuli smo otvorena srca i punom parom pa smo tako educirati građane o važnosti kastracije, bunimo se protiv usmrćivanja napuštenih životinja, krenuli smo s kampanjom Zeleni ponedjeljak u Samoboru organizirajući domjenak kod gradonačelnika, bunimo se protiv prodaje mesa zebri i drugih životinja u Metrou, reagiramo protiv lova, pokrećemo nutricionističko savjetovalište, zajedno sa psima dižemo glas protiv ubijanja životinja zbog krzna, a mnoge akcije tek planiramo napraviti.

Uz uspjehe, nažalost, tu su i problemi, prvenstveno financijski. Velik problem je i sudski postupak koji su protiv nas pokrenuli veterinarski inspektori vezano uz poznat slučaj ubijanja životinja u skloništima i domovima udomitelja 2012. godine.

Stoga nam je vaša pomoć iznimno dragocjena, a vaša članarina od velike pomoći u ostvarenju zajedničkih nam ciljeva i preživljavanju.

Godišnju članarinu u iznosu od 120 kn (10 kuna mjesečno) molim vas da izvršite na IBAN: HR2023600001101531137 ili putem PayPala. Godišnja članarina može se uplatiti i u dva obroka. Članarinu također možete platiti i na nekom od naših informativnih štandova, kao i osobno u uredu.

Članovi Prijatelja životinja svojim članskim iskaznicama za tekuću godinu ostvaruju brojne popuste na proizvode ili usluge kojih je svakim danom sve više.

Ponosno nosite svoju člansku iskaznicu Prijatelja životinja.

Unaprijed vam zahvaljujemo,

vaši Prijatelji životinja

------------

lp, borivoj

http://budan.blog.hr/


Post je objavljen 26.03.2015. u 16:11 sati.