Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inasplayground

Marketing

11 days to go

...a možda bude i manje dana kako se čini. Doktori se nešto brinu zbog težine moje princeze i jer mi je to prvo dijete. U četvrtak su me hospitalizirali, ali srećom samo na jedan dan. Bila sam nekoliko puta na ctg-u, na ekg-u, vadili su mi krv, provjeravali plodnu vodu i još svašta nešto. Sve se čini sasvim u redu osim što je beba velika.

Moram reći da sam se ugodno iznenadila jer su sestre u rodilištu gdje sam ležala bile stvarno ljubazne. Nije sad da te tetoše, ali svi su bili u redu. Čula sam svakakvih priča, pa sam eto očekivala puno gore. Izgleda da je dobro imati stvarno niska očekivanja za sve. Barem se na kraju ne razočaraš ili se razočaraš manje.

Sutra ujutro idem ponovno na ultrazvuk, ctg i pregled i rekao mi je doktor da ako bebica bude po tom ultrazvuku već 4 kg ili više, dogovorit ćemo carski rez i nećemo čekati da krene prirodni porod. Tako da sad i jedva i ne jedva čekam sutra. Barem ću znati što bude. Nije mi carski bio prvi izbor, ali ako u suprotnom stvarno postoji mogućnost komplikacija i za mene i za bebu, onda se ne bih igrala s tim.

Ovaj vikend se već osjećam kao slonica. :D Stalno sam žedna i pijem puno vode i osjećam se kao da sam puna vode. Bole me leđa i zdjelica. Nekako se osjećam klimavo. Ne znam kako bih drugačije opisala. Čučanj, ustajanje iz čučnja, tuširanje, okretanje na drugi bok u krevetu, ustajanje iz kreveta... ma sve je postalo akcija za koju je potrebno bar 30-ak sekundi. No bez obzira na sve sam još dobre volje i stalno imam želju nešto preslagivati, čistiti i slično. cerek



Post je objavljen 22.03.2015. u 12:54 sati.