Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninerijeka

Marketing

Stolnotenisači i nogometaši bez struje, više od 500 djece bez uvjeta za trening

Sportska dvorana kojom su se donedavno bez osobitih problema koristili Stolnoteniski klub Donat i Nogometni klub Zadar, već nekoliko dana je u potpunom mraku, odnosno, bez struje, ali i vode. Razlog? Vlasnik spomenute nekretnine je tvrtka Lignum d.o.o. u čije ime je Ivica Jurjević " zavrnuo", vodu i struju, koja je u posjed iste došla 2005.godine otkupivši zgradu i teren od Tvornice " Bagat" u stečaju. Od tada do ovih dana spomenuti klubovi su se nesmetano koristili njima, međutim, više ne mogu, ali unatoč tom na travnjaku smo vidjeli mlade nogometaše, dok je Davor Karlović stolnoteniski doajen u STK Donat uredno otvorio klupske prostorije i održao jednistvenu konferenciju u mraku, uz tvrdnje kako je prostor upravo Donatov. Kako?
- Niti jedan dokument nije stigao u klub da mi nismo vlasnici, odnosno da ne pripada nama. Štoviše, objekt je u ono vrijeme izgrađen na terenu tvrtke " Lavčević",
a gradili su ga ondašnja SOFK-a i ostali, dok je sve radnje oko toga vodio pok. Tomo Amižić, koji je rekao bih na svoj način " iskemijao" da stolnotenisači dobiju dvoranu.
Klub se zvao "Bagat" isključivo zbog toga jer je objekt bio spojen na struju i vodu s ondašnjom tvornicom. Kao kompenzacija za tu pomoć nosilo se njihovo ime.
Vlasnik nam se u ovom slučaju nije obratio, ali po mome mi smo vlasnici i zato jesmo ostali zatečeni kad nam je iskljućena voda i struja koju smo prema zadnjem obračunu odnosno izvještaju
koji datira od 31.12.2015. pretplatili 6.300 kuna- tvrdi Karlović koji je domentnuo
da je očito da se račun za struju izdaje dvjema strankama stanovi Kacunar

Post je objavljen 20.03.2015. u 21:07 sati.