Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

Natuknica 21: Kurčevi

Image and video hosting by TinyPic

A chair is still a chair
Even when there's no one sitting there
But a chair is not a house
And a house is not a home
When there's no one there to hold you tight,
And no one there you can kiss good night.


Ovim riječima počinje poznata pjesma iz 60-ih "A House is Not A Home", koju je snimila Dionne Warwick, a kasnije otpjevao – u poznatijoj varijanti – Luther Vandross. Slično, party nije zabavan ako na njemu nema muškog spola. Riječ nije ovdje o anti-feminizmu, nego homofiliji i homoerotičnosti. Uostalom, kako muškarci mogu voljeti žene ako najprije ne vole sebe?

Negdje u spektru od orgije napaljenih muškaraca u sauni do molitava u subotu navečer u manastiru za kaluđerice nalazi se pravi party za sva vremena. Ravnoteža je delikatna, ali jedno je sigurno - nema partyja bez muškaraca. Odnosno, nema zabave bez kurca.

Ovim putem predlažem neke važne čimbenike da bi se svi zabavili kad se skupljaju u ekipu na tulum.
Broj muških spolnih organa koji mora biti prisutan na partyju je najvažniji. Obvezatna su barem dva. Jedan muškarac u grupi žena je jadnik. Njega nema dosta za sve, a ima previše svih ostalih za njega. Ključna je riječ ravnoteža. Na svaku ženu treba biti barem dva muškarca, to jest, omjer 2:1. Kako bih se unaprijed mogao obraniti optužbi za čisti seksizam/mušku dominaciju, podsjećam čitatelja da je uz zabavu cilj mipovskog partyja ohrabriti muške članove, ali i ostale izvan ekipe, da prigrle onaj dio sebe koji je privlačan muškarcima. Samo kad muškarci jednog drugoga pozdrave u ljubavi, tada ćemo imati svjetski mir. Eto prve pouke – party koji nije samo party, nego i humanitarna akcija najbolji je party.

Još jedan važan čimbenik je izgled tih gorespomenutih dečkiju. Bez obzira na modne trendove, brada će uvijek biti "in" (tj. u modi). Trenutno je fakat u modi, ali čak i kad nije bila, ili kad ne bude više jednom, pamtite ovo, molim vas: Brada je mrak, Brada je znak, Bez brade, Nema nade. Najnoviji modni trend nam je podario super naziv za poseban izgled muškarca, koji je divlji i sportski, zahvaljujući uglavnom bradi ali i odjeći, a istovremeno je ipak urbani i modni. Taj se lik, naravno, naziva lumbersexual. Riječ se sastoji zapravo od dvije postojeće riječi - lumberjack (drvosječa) i metrosexual. U bračnoj zajednici ove riječi rodio se lumbersexual, božji dar čovjenstvu. Brada je koeficijent jednak broju 1 000, gdje varijabla "x" izjednači broj muškaraca prisutan na partyju. Tako se brada može smatrati kao sila množenja za ogromno dobro - pouka 2.

Napokon, bitno je uključiti i dečke izvan normalnih krugova ekipe. Friške genetike su važne za bilo koju obitelj s obzirom da je znanost (a ne Biblija, želio bih spomenuti) jasno pokazala kako je incest štetan. Prioritet su i oni koji pripadaju seljačkim ili narodnjačkim skupinama. Oni ću naučiti toleranciju od trenutnih članova ekipe i party-goersa. A oni će pružiti party-goersima pravi primjer kakav je Balkanac te kako biti najmuškiji bik i jebač. Tako lumbersexuals neće previše naginjati na stranu metrosexuala, nego će upravo biti u sredini ili malo na stranu lumberjacka. Osim toga, narodnjaci su najveće kurčine, i party pun kurčina je upravo ono što tražimo: pouka 3.

Tako završava ova natuknica za Kurčeve. Pamtite, nema zajebancije bez kurčeva!

sastavio: R.

Post je objavljen 16.03.2015. u 16:08 sati.