Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crvenikrizvirovitica

Marketing

Takmičenje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Hrvatski Crveni križ donio je odluku o organiziranju 19.natjecanja mladih Hrvatskog Crvenog križa .Cilj natjecanja je motivirati mlade osobe za humanitarno djelovanje u zajednici i okupiti ih radi razmjene iskustava i ideja o radu mladih Hrvatskog Crvenog križa. Natjecanje se odvija istovremeno u dvije kategorije : podmladak (osnovna škola) i mladi (srednja škola). Sadržaj natjecanja obuhvaća provjeru znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca,Hrvatskom Crvenom križu,međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima ,te provjeru znanja i vještina iz pružanja prve pomoći.
Termini natjecanja su:
1.školska/općinskoa/gradska natjecanja - 14.ožujka 2015.g.
2.međužupanijska natjecanja - 18.travnja 2015.g.
3.Državno natjecanje - 09.svibnja 2015.g

U prostoru GDCK Viroivtica održati će se 14.03.2015.(subota) gradsko natjecanje podmlatka i mladih Hrvatskog Crvenog križa.Početak natjecanja je u 9,30 sati. U kategoriji podmlatka sudjeluju učenici iz 3 osnovnih škole i to:

1.OŠ Gradina (Ivan Matej,Adrijana Matej,Nikolina Nenadović,Matej Tovarović i Arijana Dolinac).Pričuva je Mateja Dujmović. Mentor ekipe je prof. Maja Ivanac
2. OŠ V.Nazor Viroivitica ( Luka Škvarić,Lea Pakši,Ana-Marija Radanović,Gloria Grgurić,Nikolina Barčanac.Mentor ekipe je dipl.kem.ing. Marina Nemet
3. OŠ I.G.Kovačić Gornje Bazije (Klara Brlić,Laura Piljek,Bruno Topolovčan,Lorena Malenica,Dario Bauman).
Mentor ekipe je prof.biologije i kemije Ante Bešlić.

U kategoriji srednjih škola (mladi) sudjeluju učenici iz 2 srednje škole i to:

1. Tehnička škola Virovitica (medicinari) u sastavu: (Sara Maras,Tihana Crnčan,Mateo Kroupa,Ivana Salopek,Ana Križić) Pričuvni član ekipe je Ana Derdić. Mentor ekipe je Sanja Ježabek .

2. Industrijsko-obrtnička škola Virovitica u sastavu:(Marina Pantović,Ivana Krešić,Marta Miličević,Monika Knežević i Ana Marija Bošnjak.) Pričuva je Ivana Deak. Mentor ekipe prof. Maja Ivanac.

Pobjedničke ekipe u obje kategorije nastupiti će na međužupanijskom natjecanju mladih koje će se održati 18.travnja 2015.g.

GDCK VIROVITICA



Post je objavljen 12.03.2015. u 12:40 sati.