Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookeraj

Marketing

Nekoliko linkova za početak ožujka

Prvo, link na magazin Entrepreneur.com koji donosi 8 knjiga koje svaki poduzetnik mora pročitati u 2015. godini (početak godine obično donese poplavu ovakvih naslova na internetu), a u dnu teksta možete naći i link na daljnjih 25 knjiga koje ste trebali pročitati u 2014. godini. Nažalost, većina ovih naslova je neprevedena kod nas, ali imena autora koja se ponavljaju su svakako James Altucher, Malcolm Gladwell i slični autori, pa nećete pogriješiti uzmete li prijevod bilo kojeg od spomenutih autora.

8 Books Every Entrepreneur Must Read in 2015

Zatim, 10 knjiga koje će vam promijeniti život: od „100 godina samoće“ do „Siddarthe“ – testirala sam se i ja sam ih pročitala 5, iako bih rado pročitala i Kurta Vonneguta kojeg nisam čitala, i „Flowers for Algernon“ Daniela Keyesa. Provjerite sami!

Mind-blowing Books

Slijedi jako zabavan popis fraza za koje biste željeli da ih možete češće govoriti na poslu. Centar u mozgu koji je zadužen za sarkazam naprosto cvjeta od ovakvog popisa.

25 Phrases

Nakon toga vam donosim 28 činjenica iz serijala o Harryu Potteru koje ne znaju čak ni najžešći fanovi: ja, primjerice, nisam znala da je profesorica McGonagall bila udana, ali s obzirom da sam čitav serijal čitala barem tri puta, nije me puno drugih činjenica iznenadilo.

28 Harry Potter Facts Even A Diehard-Fan Doesn't Know

I konačno, te vrlo slično jednom ranijem linku, donosim vam 8 knjiga koje će imati značajan utjecaj na vaš život – tu su ponovno „Stranac“ i „Siddartha“, pa i „Vrli novi svijet“ Aldousa Huxleya, ali i „Istočno od raja“, Carl Sagan, ponovno Kurt Vonnegut i Harper Lee. Uživajte!

8 Books That Will Have A Profound Impact On Your Life

Za kraj, pogledajte ovaj video postupka stvaranja umjetnosti slikara Seyita Uygura. Potpuno očaravajuće!

Seyit UYGUR { Ebru Artist } from o g u z u y g u r (ozzie) on Vimeo.




Post je objavljen 10.03.2015. u 10:46 sati.