Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

lažljivom provokatoru

Javljaš mi se u komentare i provociraš onda kada zaboraviš popiti terapiju tableta za smirenje jer nemaš "muda" suočiti se sa mnom oči u oči pa ti je na ovaj način jednostavnije iznositi laži jer drugo ni ne znaš no lagati. Srećom ima osoba u mojoj okolini koja vrlo lako može pobiti svaku tvoju laž koja se tiče mene i mog odnosa s mojim pokojnim ocem koji se Bogu hvala nikada nije oženio mojom maćehom kako ti tvrdiš i koji je umro bez oporuke te sam mu ja jedini pravni nasljednik.
i da siguran budi da me interesira imovina koja je uistinu bila imovina moje pokojne majke a ne očeva niti moje maćehe, ja nisam kriva što je on umro bez oporuke i što maćeha nije zadovoljna polovinom koju joj dajem i stoga te moram ovako javno obavijestiti da neću odustati ni od milimetra onoga što mi pripada a pripada mi sve jer se moj pokojni otac odrekao svega u moju korist iza majčine smrti a ako misliš da lažem ja postoji dokument koji koji ne laže.

Ovako javno te molim da se konačno pojaviš kod mene i da sve laži koje pišeš bilo u mojim komentarima, bilo u tuđim komentarima ili na svojoj stanici bloga kažeš meni gledajući me u oči ali ti to nećeš i ne možeš napraviti jer dobro znaš da lažeš sve ispisano o meni jer si bolesna osoba od koje su i doktori digli ruke jer si naporan i psihijatrima. Možda želiš ti moje nasljedstvo a ne možeš ga dobiti kao što nisi mogao dobiti ni ženu svog prijatelja iako si otac njegovog prvog sina.
Zašto na svom blogu ne napišeš svoju istinu koja je crnija od moje.

Sanjaj me noćas pa ćeš sutra biti bolje volje

zaboravih ti napisati da sam po pokojnoj baki naslijedila vidovitost tako da vidim sve iako mi nisi blizu



Post je objavljen 05.03.2015. u 23:25 sati.