Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD-a VIRJE

VIRJE
Piše / Foto: Saša Gregar

U nedjelju 1. ožujka 2015. godine s početkom u 14 sati dobrovoljno vatrogasno društvo Virje započelo je sa svojom 137. redovnom izvještajnom godišnjom skupštinom, koja se održala u prostorijama Društva. Skupštini su prisustvovali: Dopredsjednici VZŽ-a Koprivničko-križevačke Ivan Golubić i Goran Matoničkin, zapovjednik VZŽ-a Koprivničko-križevačke Zvonimir Habijan te njegov zamjenik Marijan Kicivoj, zapovjednik JVP-a Đurđevac Mladen Jakupčić, načelnik Općine Virje Mirko Perok sa svojim donačelnikom Davorom Čižmešinkin, ravnateljica Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara Virje Marica Cik Adaković, Sportsko društvo Podravac Virje, Hrvatsko pjevačko društvo Rusan Virje, društvo Naša Djeca Virje, Udruga žena Virje, Udruga umirovljenika Virje, Udruga vinogradara, voćara i pčelara, Glumišna družina Virje, Udruga Virovski Konjanici, 43 društva iz raznih krajeva Hrvatske kao i bratska društva: DVD Ludbreg, DVD Gornje Mekušje, DVD Pitomača, DVD Njemci, predstavnik firme Vatropromet Zdravko Kobeščak, predstavnik firme Mi Star Zvonimir Varjačić te brojni sponzori i simpatizeri vatrogastva.
Image and video hosting by TinyPic
Skupštinu je otvorio predsjednik društva Drago Hatadi koji je svim uzvanicima zaželio ugodan boravak u Virju. Državnu i Vatrogasnu himnu intonirala je limena glazba DVD-a Virje nakon čega je predstavljen dnevni red te odabrano radno rukovodstvo. Izvješće o radu društva iznio je tajnik Društva Velimir Sobota koji se osvrnuo na brojne aktivnosti Društva od sudjelovanja na poplavama u Gunji, Drnju, Novome Virju i Virju, traganju za nestalom osobom u Hampovici, sudjelovanja na međunarodnoj vježbi Dravis 3, organizaciji 4. Martinjskog kupa Dušana Koščića, nastup na brojnim natjecanjima, kao i uspješno odrađene 63 intervencije od kojih su dvije bile uzbunjivane sirenom. Financijsko izvješće iznijela je blagajnica društva Štefica Baruškin te detaljno spomenula prihodovnu i rashodovnu stranu proračuna. Zatim je prikazan kratki film o pripremi i provedbi 4. Martinjskog kupa Dušana Koščića https://www.youtube.com/watch?v=n0C2QsMzUHU . Izvješće limene glazbe iznio je njihov voditelj Željko Brodarić pobrojivši brojne nastupe, aktivnosti te spremanje proslave 130 obljetnice rada i djelovanja.
Image and video hosting by TinyPic
Izvješće nadzornog odbora iznio je predsjednik nadzornog odbora Mirko Peršinović. Zatim se predložila izmjena statuta koji je jednoglasno prihvaćen. Plan rada i financijski plan skupštini je iznio zapovjednik Saša Gregar kroz koji su iznesena sva tekuća pitanja oko servisa i održavanja vozila i opreme, nabava novog vatrogasnog vozila javljanje na strukturne fondove Europske Unije te nabavku potrebne opreme. Nakon održane skupštine uputili smo se u novi društveni dom gdje je bio priređen ručak za svih 250 uzvanika kao i primjereno druženje uz pjesmu i ples.

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 05.03.2015. u 14:43 sati.