Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

Natuknica 19: Treći flor

Image and video hosting by TinyPic

Šta treći flor nije?
Često dolazi do zabune da je treći flor tek prilika za napuštanje nepovoljne atmosfere prvog i drugog ili da se pak radi o komadima izbora na jednom mjestu unutar jedne večeri. Iako se ovakvo racionaliziranje ne može sporiti u slučaju da kalkulirate najbolje od parti ponude, treći flor u njegovoj punini, nije moguće planirati.

Šta treći flor jeste?
Prvo pravilo je da treći flor dolazi prije predumišljaja, on nije dio partija, on je zasebna parti forma koju je moguće formirati kad se precizna konstalacija letećih prijatelja posloži u kutevima i odnosima u maniri sazviježđa. Ova se parti forma može, kao i veliki, mali ili kakav god medvjed, prepoznati samo ako dolazite na parti sa predznanjem geometrijskih konfiguracija magije, no i osnovnonoškolsko znanje astronomije nije na odmet.

Gdje se nalazi treći flor?
Na sedmom i pol katu.

Kako pronaći treći flor?
Jednom kada se ne možete prisjetiti koja su to točno tijela kraj kojih se trebate gibati, a ne možete se fokusirati na ciljeve koje ste pretpostavili ovom partiju, velika iščekivanja izmiču iz vidokruga, uzavrela atmosfera u vašoj okolini učini se kao da je otišla u najboljem slučaju do Siska ili pak nekog obližnjeg grada u sisačko-moslavačkoj županiji, znate da ste spremni za put ka trećem floru. Nakon što vas je obuzela izuzetost od mase kreće uzbudljivo i pažljivo lutanje po njenim rubovima. Isprva ćete se još sporadično doticati sa masom, no boje se polako počinju ljupko miješati, pojavljuju se u daljini neke manje iii više nepoznate face uz bljeskove neobičnog kolorita. Pritom ne očajavajte zbog podražaja koji vas se sad već uopće ne tiču, nastavite sigurnim koracima hodati dalje. Kada osjetite da vas se masa odrekla onako kako i vi nje, i da se već približava granici s Bosnom, primjetite nedostatak jarkih boja koje su vas do maloprije zbunjivale. Nastavite hodati i ne bojte se jer ste nadomak cilja. Ubrzo masa, kao i pretpostavka da znate što to parti jest, postaje tek crno ljubičasto udaljeno svemirsko tijelo a vi se u tada već možete pomalo prepuštati blagom zamoru u nogama koji vas vodi ravno na obližnji pod. Ukoliko ste tom prilikom i leđima dotakli zid – pronašli ste treći flor!!

Kako biti na trećem floru?
Kada ste se već našli na trećem floru u mjerilu koje je podešeno za sjajnost njegovih aktera morate promotriti da li ste pionir ili su osnovni odnosi već uspostavljeni. Naime, svaki treći flor ima svoju maticu ili šamana, intezivno intuitivno biće koje vam može podariti uvid u ljepotu vaših noćnih mora i prepustiti vas kroz nekoliko magičnih portala koje treći flor otvara. Ova osoba vas je vjerojatno prethodno već pozvala tunelima nesvjesnog i tako vas uvela u magiju čiji ste sada dio. Naravno, ukoliko ste pionir trećeg flora, ovu ulogu morate preuzeti sami. Ne dajte se zbuniti, svaki učesnik/ica partija kadar je preuzeti ovu odgovornu ulogu. Nijanse magije određujete sami, a pravila su intuitivna, inkluzivna i neizostavno puna nade u ljepotu. Što više lebdećih prijatelja povučete s rubova mase, to ste uspješniji šaman trećeg flora. Pritom, to svakako ne znači da posjedujete moć prisile, jednom kada je poneki lebdeći prijatelj prišao trećem floru, uvijek sa njega može dobrovljno otići, a kvaliteta trećefloraškog šamana ogleda se u broju povrataka i novih članova. Na taj način formirano je sveto trojstvo prostorno parapsihooških parti odnosa – prvi flor: crno ljubičasta prilagođena masa; drugi flor: lebdeći prijatelji između ruba mase i trećeg flora i treći flor: magija!

sastavio: Mandžukić




Post je objavljen 03.03.2015. u 12:20 sati.