Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkmreznica

Marketing

GODIŠNJA SKUPŠTINA NK „MREŽNICE“, ZVEČAJ

Radno i svečano

Dana 24. veljače 2015. godine sa početkom u 18,oo sati održana je redovna izvještajna i izborna Skupština nogometnog kluba „Mrežnica“, Zvećaj. Skupštini je bilo nazočno oko 40 članova kluba i gostiju. Domaćin sjednice bio je hotel „Zeleni kut“, Zvečaj,
Na sjednici su podnijeta godišnja izvješća o radu kluba s posebnim osvrtom na sportske rezultate i financijsko stanje. Skupština ocijenjuje da su tijekom jesenskog dijela prvenstava u takmičenju u 2. ŽNL ostvareni najbolji sportski rezultati u povjesti kluba. Seniorska ekipa sa 9 pobjeda i jednom izgubljenom utakmicom te pionirska ekipa sa 9 pobjeda u 9 utakmica su jesenski prvaci u obije kategorije.
Tijekom sjednice odana je počast nedavno preminulom osnivaču kluba i doživotnom počasnim predsjedniku Ivanu Radinoviću, Uz prisjećanje na 55-godišnju povijest pomenuto je više klupskih „rekorda“ od najlošijih do najboljih rezultata. Među njima se ističe da je Marko Brazdičić, prvi u povjesti kluba, sa postignuta 22 gola, najbolji stijelac sezone 2013/14.
Na skupštini je usvojen novi Statut usklađen sa Zakonom o sportu i Zakonom o udrugama te su prema istom provedeni izbori za nova tijela kluba. Izabran je novi Izvršni i Nadzorni odbor. Za osobe ovlašteve za predstavljanje i zastupanje kluba imenovani su dosadašnji predsjednik i tajnik: Damir Radinović i Stjepan Radinović.



DRnet






Post je objavljen 25.02.2015. u 11:19 sati.