Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gtaradi

Marketing

Samo za one s vlastitim mozgom!

Kad će ljudi početi koristiti vlastiti mozak u vlastitoj glavi?
Kolinda i Zoki se prepucavaju koji ima većega, broji se rezultat kao na kakvoj utakmici tko je kome bolje zabio, a narod i dalje gladan, bez posla, ali zadovoljan igrama (bez kruha).
Pojavi se mladić Marko koji ukazuje na nezaposlenost mladih, i to u blizini šatoraša, pa je odmah proglašen za SDP-ovog agenta. Ma u biti, bilo tko se pojavi i kritizira ove na vlasti ili oporbi, odmah je svrstavan ili u hadezeovce ili sdpovce. Jednostavno većina ovog primitivnog hrvatskog naroda ne zna za ništa drugo nego samo sa HDZ i SDP, i raspravljati o tome tko je više pokrao, tko je više lagao, tko je bolji lažljivac. I to im je OK. Ne brine ih budućnost, ne brinu ih radna mjesta, ne brine ih kako će oni preživjeti, taj glupi narod samo interesira hoće li njihovi ljubimci iz HDZ-a ili SDP-a poentirati u međusobnom jezičnom prepucavanju.
Cijeli sadašnji HDZ čine oni isti koji su surađivali sa Sanaderom, osuđenom osobom, i sam HDZ je osuđen, ali to narodu nije bitno, bolje i ti lopovi neko nekakve komunjare i partizani, titoisti i što ja znam što sve ne, neke imenice o kojima mladi nemaju pojma. Ali evo, čovjek s 30 godina se buni protiv HDZ-a i odmah je komunjara i četnik.
Ili isto tako, mladi čovjek kritizira ovu nesposobnu, ali prilično samodopadnu vladu, i odmah je ustaša i teška konzerva.
Ovaj zatucani hrvatski narod uopće ne shvaća da taj mladi čovjek nije ni komunjara, ni četnik, ni ustaša, još manje jugonostalgičar kad se niti ne sjeća Jugoslavije, on je samo osoba koja traži dostojanstvo i posao u ovoj svojoj domovini.

Zoki je u predizbornoj kampanji obećao brda i doline, dao je otvorene granice za traženje posla izvan Lijepe naše!
Kolinda se hvalila s tonama vizitki svjetskih faca, lidera, gospodarstvenika, na kraju su joj stolice na inauguraciji popunjavali uvažene osobe poput Tomislava Merčepa, Zdravka Mamića, Zorana Mamića, Željke Markić, Milana Bandića, Zdravka Tomca, Ante Đapića, pa Gnječ, Bujanec, Rojs, Ćiro, Glogoški, Klemm i druga časna i poštena imena iz Hrvatske bajke.
Pa bi malo živila gore, pa malo dole, pa malo ima gospodarske ovlasti, pa onda opet malo nema.

A recimo ORaH skoro pa svakodnevno daje konkretne prijedloge, programe, riječima i brojkama govori što treba raditi, gdje, što i kako to napraviti, konkretno govori o tome kako doći do novih radnih mjesta.
Dok HDZ i SDP i dalje bacaju floskule tipa trebaju investicije, trebaju nova radna mjesta, treba reforma administracije, uglavnom govore samo treba treba treba, a već i djeca u vrtiću znaju što treba, samo nikako ne govore kako napraviti to što treba, kako doći do toga što treba.
A ORaH govori jasno i glasno kako napraviti to što treba, i to na svim područjima.
ORaH konkretno radi, ORaH konkretno predlaže, no ovaj SDP i ovaj HDZ su toliko lijeni da su čak lijeni i ukrasti ORaH-ov program, iako ORaH sve objavljuje javno, svakodnevno. A ne one priče tipa "imamo u izradi", "spremamo", "bit će na vrijeme", "ne objavljujemo da nam ne ukradu".
Pa gukni golube, reci što imaš, pokaži što imaš!
ORaH stalno objavljuje što ima, stalno pokazuje što je napravio, stalno objašnjava ne što treba napraviti, nego KAKO to napraviti!

Dakle, ORaH je dao rješenja, samo je sad pitanje, želi li ovaj narod rješenja, ili bi se on i dalje igrao četnika i ustaša, komunjara i konzervi, naših i vaših?
Želi li ovaj narod da na intervjuu za posao odgovara na pitanje "koje su vaše reference za ovaj posao" ili mu je draže pitanje "gdje ste bili '91"?

A ono što je najgore, i HDZ i SDP ne znaju kako, pa kad oni ne znaju, kako će onda netko drugi znati, pitaju se oni!
Pa netko drugi će znati zato jer razmišlja o problemu i o tome kako ga riješiti, a gospoda iz HDZ-a i SDP-a razmišljaju o tome kako će na skijanje, odakle će naručiti radni stol, kako organizirati autobuse za prijevoz umrlih na biračka mjesta, koliko treba uzeti mita i provizije i koliko često to treba!

Poanta je u tome da su i HDZ i SDP godinama, desetljećima kenjali, a nisu puštali vodu. I sada smo u govnima do grla. No nas Hrvate nekako ne muči kako se izvući iz tih govana, nas više interesira rasprava i svađa o tome čija govna više smrde!

Govori se o mogućnosti prijevremenih izbora. Ne mogu se odlučiti je li to dobro ili loše.
Svakako bi bilo dobro da se riješimo ovih nesposobnjakovića, no s druge strane, ne znam hoće li se narod stići probuditi i osvijestiti.
No ako se svih ovih desetljaća nije uspio trgnuti iz zombi kome, sumnjam da će uspjeti i u ovih par mjeseci.
A tako je jednostavno, treba samo odabrati one koji rade, a ne one koji stalno kradu, lažu i serkaju!



PS:



Post je objavljen 23.02.2015. u 23:55 sati.