Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gordanasi

Marketing

Suđenje DOKTORKI SMRT 25.06.2009 (??????)

26.06.2009.



Jučerašnje suđenje je bilo malo zbunjujuće za mene.Kao što slika kaže CONFUSED...??? Odbrana je donijela nekakav izvještaj Zavoda za zdravstveno osiguranje / iako je sudija prošli put pročitao da je dobio izvještaj i da je moja sestra bila zdravstveno osigurana/ u kojem se vidi da je zadnja uplata bila 26.07. i kako je odbrana rekla " Što znači da nije bila zdravstveno osigurana u kritičnom periodu"


E, sada koliko ja znam ako je zadnja uplata bila 26.07. to znači da vrijedi do 26.08. Molim sve one koji nešto znaju da mi to pojasne. Moja sestra je umrla 17.08....


Kakav im je to dokaz????????!!!!!! A, na kraju krajeva to uopšte nije ni bitno u ovom slučaju.Valjda nemaju ništa drugo pa su se nadovezali njenog zdravstvenog osiguranja. Jadno i patetično!!!! To je sve trajalo desetak minuta i konačno završne riječi i Tužilaštva i odbrane su 07.07.2009 u 12.00. Ako neko može neka dođe, suđenje je javno.



Poznato je da se DAVLJENIK I ZA SLAMKU HVATA!
Ocito je da vise ne znaju sta ce, posle silnih gluposti koje su do sada izneli, i DOKTORKA SMRT i njen advokat.
Iako nemam poverenje u BH pravosudne institucije, u poslednje vreme se ipak polako BUDE, posebno u Sarajevu. Iskreno se nadam da ce sudija odraditi svoj posao po PRAVU i PRAVDI!
Licno smatram nebitnim datum uplate osiguranja, ali Vam predlazem da se poblize informisete u Zavodu PIO/MIO i da proverite pecat u Cecinoj zdravstvenoj knjizici u kojoj mora biti datum do kojeg je zdravstveno osigurana.
Usput, moj Denis je u Internoj klinici bio 3 dana bez uputnice. Kad je bolest u pitanju, zdravstvena knjizica nije bitna.
Draga Gordana, pokusajte se s neprijateljem boriti njegovim sredstvima, koliko god Vam se to, kao osobi, cinilo nisko!
Drzim palceve i nadam se pravdi za Cecu!
Vasa Nevenka Garagic


Draga Gordana,
Bojim se da nećete biti zadovoljni presudom, dobiti satisfakciju za smrt Vaše sestre,...Mislim, ni jedna presuda neće vratiti Vašu sestru, ali bojim se da presuda neće biti ni poučna za druge ljekare zvane Smrt.
Neka je dragi Bog svima nama na pomoći sa ovakvim ljekarima,...A o pravosudju, izjasniću se nakon presude.
Hatibović Ilfan
P.S.
Primite izraze razumijevanja i saućešća


Draga Gordana,
Danas sam pročitala sve Vaše postove. Neizmjerno sam tužna zbog toga što se desilo. Nadam se da će presuda biti pravedna. Primite moje iskreno saučešće. kunja



Post je objavljen 21.02.2015. u 10:19 sati.