Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Prijatelji životinja


Dragi prijatelji,

kada smo prije više od 13 godina osnovali udrugu Prijatelji životinja, nismo ni slutili koliko ćete nam upravo vi pomoći svojim članstvom i drugom kontinuiranom podrškom, bez čega ne bismo opstali.

Tijekom svih tih godina prolazili smo brojna iskušenja i nastojali s minimalnim sredstvima postići maksimalan učinak za životinje. Kao udruga neprofitnog karaktera djelujemo u okruženju koje zahtijeva izniman ljudski, ali i financijski angažman. Neumorni smo i uporni u borbi za prava životinja, zaštitu okoliša i dobrobit ljudi, ali upravo zato trebamo vašu pomoć!

Kako se financiramo iz članarina i donacija, svaka pomoć našem radu iznimno je dragocjena. Zahvalni smo vam na svakoj uplaćenoj članarini ili donaciji te na vašoj presudnoj podršci u ovim teškim vremenima.

Podsjećamo postojeće i pozivamo nove članove da uplatu godišnje članarine i/ili donacije izvrše na IBAN: HR2023600001101531137 ili putem PayPal-a. Članarina iznosi 120 kuna godišnje (10 kuna mjesečno), a dragocjen nam je svaki, i najmanji, iznos donacije.

Zahvaljujemo vam što nam pomažete i omogućavate nastavak i održavanje naših ključnih aktivnosti poput sutrašnje akcije i mnogih drugih. Pomozite nam da naši uspjesi za životinje postanu vaši uspjesi na putu prema pozitivnim društvenim, zakonodavnim i civilizacijskim promjenama.

Vaši Prijatelji životinja

------------

lp, borivoj
http://budan.blog.hr/


Post je objavljen 21.02.2015. u 08:27 sati.