Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gordanasi

Marketing

Nastavak suđenja arogantnoj DOKTORKI SMRT Amili Cvijetić- Koldžo

20.05.2009.



Izgleda da se suđenje bliži kraju i ne znam šta reći...Nakon jučerašnjeg suđenja tj. Tužilaštvo je priložilo i obrazložilo sve dokaze koje imaju, meni se čini da pravda ni ovaj put neće pobijediti!!! Voljela bih da griješim ali...Svjedok se nije pojavio navodno nije bio obaviješten pa je ponovo zakazano ročište 03.06.2009 u 09.00 kada će svjedočiti doktor kod kojeg je moja sestra "navodno" išla na ultrazvuk dva dana nakon izlaska iz bolnice. I svjedočit će DOKTORKA SMRT. Ne mogu ni zamisliti šta će pričati i koje laži će izreći i na koje sve načine će pokušati da se "opravda"!!!


Što se tiče jučerašnjeg izlaganja sjećam se samo da je Tužilac priložio dokaze i da je odbrana na skoro svaki dokument imala primjedbu kao nepotpuno, nejasno, fali ovo, fali ono....I sjećam se da sam čula riječ LEŠ Svjetlane Zukić više puta...Nekako se i ja osjećam kao da sam umrla i pokušala sam iz te smrti ponovo naći put natrag prema životu ali nisam baš uspjela...Pretežak je to zadatak...Osjećam se nekako nemoćno, trebala bih nešto uraditi ali ne znam šta????


Like the Tree needs the Earth


Like the Night needs the Moon


Like the Star needs the Sky


Like the Guitar needs the Tune


My World needs You


I MISS YOU!!!!



Draga moja Gordana, nije cudo sto se osecate nemocnom, a nije Vam ni neka uteha sto se velika VECINA gradjana BiH oseca isto tako: nemocno, jadno, napusteno, prevareno i odbaceno od DRZAVE i njenih institucija koje TREBA da budu u sluzbi tih istih gradjana. TREBA, ali nije tako.
Ocito je iz svega do sada recenog i napisanog da „doktorka smrt“ nije tek tako OHOLA i DRSKA, da novinari nisu tek tako odustali od pracenja toka ovog sudjenja, da ponasanje svedoka, tuzioca, sudije, advokata „doktorke smrt“... nije TEK TAKO! Sve ima svog smisla, tako je za mene jedino objasnjenje da „doktorka smrt“ ima dobru zaledjinu i da za njeno oslobadjanje od krivice, a koju i slepac vidi, radi jak lobi. Opet cu spomenuti prezime Koldzo!?
Sve mi lici na jednu farsu od sudjenja, sto u ovoj drzavi nije nista novo.
Ako SVAKI dokument ima neki nedostatak: nesto fali, nesto nejasno, nepotpuno... nije li to DOKAZ traljavog i neprofesionalnog (ne)rada Klinike, odnosno „doktorke smrt“? Njena povrsnost, neznanje i ohola sujeta je kostala zivota Vasu sestru Cecu. To je jasno. Nije jasno samo onome ko NECE da mu bude jasno jer mozda ima instrukcije kako ovo sudjenje TREBA da zavrsi.
Ja Vam predlazem da kontaktirate Kantonalnog tuzioca i Predsednika suda da malo „bace“ pogled na ovaj slucaj i rad njihovih podredjenih. U protivnom, bicete prinudjeni traziti pravdu u Strazburu, kao i ostali gradjani koje je ova drzava prevarila!
Zelim Vam da istrajete u borbi za istinu i pravdu. Znajte da niste sami.

Vasa Nevenka Garagic iz Tuzle


Goco, ggrozno je neznati sta ce biti. Ne zna covjek ni da li je pametno nadati se pravdi ili ne. Ali nada zadnja umire, pa se ja jos uvijek nadam da ce negdje ponekad mozda pravda da se pokaze. Neznam, to sam samo ja, i ja ne mogu drugacije nego da nastavim da se nadam za tebe, i tvoju sestru. Sigurno ce prokletinje izreci jos svakakvih lazi u svojim izjavama o cecinom lesu.Uzas!!! Nemogu ni da zamislim, kako to boli. Ali tvoja seka, nije za njih ni osoba, a kamoli sta vise. Za njih ona je zbir advokatskih papira, i dokumentacije pri opstini i sudu. Ona je zbir kostiju, misica i unutrasnjih organa. Za njih ona nije nista vise. I zato ne moze niko od njih da ocekuje bolje. Fuj, prokletinje. Zaboravi na njihove izjave i komentare, jer kako bi oni drukcije mogli obavljati svoje besmislene poslove, kad bi imali srca i mozga umjesto zbirke informacija. Cuvaj se ...Adela


Post je objavljen 15.02.2015. u 18:50 sati.