Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lobotomizator

Marketing

Inauguracija Kolinde Grabar Kitarović iz minute u minutu


7:30, predsjednica se budi i, kao svako jutro nakon pobjede na izborima, sluša kako joj djeca prijete prijavom protiv zlostavljanja jer moraju živjeti u Hrvatskoj.
8:30, predsjednica nalaže osiguranju da Vladimiru Šeksu u potpunosti prepriječe pristup alkoholnim pićima i brzo fermentirajućem voću.
9:30, predsjednica oblači haljinu koju joj je odabrao Tomislav Karamarko.
9:45, predsjednica s Vasom Brkićem još jednom prolazi kroz tekst prisege, potvrđujući da se radi o autentičnom plagijatu.
10:30, predsjednica kreće na Gornji grad i za potrebe televizije zadržava se u razgovoru s građanima. Kako bi dokazala da je narodski čovjek i da suosjeća s njihovim problemima, žali se na visoke troškove režija za vrijeme svog boravka u Sheratonu.
11:30, predsjednica Uspinjačom stiže na Gornji grad. Račun za vožnju plaća Grad Zagreb, a kako im račun ispostavlja HDZ, stranka koja je osmislila Fimi mediju, račun se penje na 300 000 kuna. Sandra Švaljek za potrebe predsjednice na sve to dodaje još 100 000 kuna, a Milan Bandić još 250 000 kuna.
11:45, nepoznat netko ispred šatora u Savskoj 66 ispaljuje deset raketa zemlja-zemlja na Donji Lapac.
11:50, kako je na Gornjem gradu zabranjeno svako zaustavljanje automobilima, Vladimir Šeks izlijeće iz jurećeg automobila i završava u cvjetnom aranžmanu u kojem će dočekati kraj prisege nove predsjednice.
11:55, zaglušujuću buku zvona, gričkog topa i fanfara nadglasava Marko Perković Thompson svojom zakletvom da će mačem ubiti crvenu aždaju te da neće plaćati poreze i davanja.
12:00, predsjednica izlazi na binu i počinje kulturno-umjetnički program.
12:05, mladež HDZ-a izvodi jazz verziju pjesme "Uzmi novac i bježi!".
12:10, Branimir Glavaš i izaslanik predsjednika Srbije Vojislav Šešelj izvode a capella "Nas dva brata skupa ratujemo!".
12:15, Josip Klemm i Đuro Glogoški izvode pokaznu scensku igru "Državni udar za početnike".
12:20, Zavičajno društvo Jure Francetić iz Mostara izvodi real time event "Gđe se ovdje glasa za HDZ???!!!".
12:25, pred binu stiže predsjednička lenta. Nju u Migu Hrvatskog ratnog zrakoplovstva dovozi Milan Ivkošić, a Mig pred pozornicu dovlači traktor IMT 577 kojim upravlja Ljubo Ćesić Rojs.
12:30, Nives Celzijus uzima lentu i uz stihove svečane prisege "To je bolja, što je veća!" stavlja lentu predsjednici preko ramena.
12:35, minuta šutnje za sve nespretne i nesretne članove HDZ-a koji su uhvaćeni u pljačkaško-koruptivnim radnjama i sada su iza rešetaka.
12:37, predsjednica završava prisegu Prvim ferengijskim pravilom stjecanja, a sada i novim motom HDZ-a: "Kada se jednom dočepaš njihovog novca, ne vraćaj im ga!".
12:40, prisega je završena i počinje narodno veselje kojega vodi doktor Drago Rubala.
12:45, ansambl Lado izvodi kratke scenske prikaze privatizacijsko-koruptivnih nedjela u režiji HDZ-a.
12:50, na pozornicu izlaze glazbenici kojima je HDZ platio da ne nastupaju.
12:55, Vaso Brkić u kratkim crtama predstavlja kompiliranje svjedodžbi i diploma u ZG Holdingu.
13:00, Branimir Glavaš, kao stari svat, nudi predstavnike Srpskog narodnog vijeća svojom domaćom recepturom.
13:05, biskup Vlado Košić spaljuje lutku Zorana Milanovića i najavljuje povratak Hrvatske u mračnu sredinu devedesetih.
13:10, predsjednica je izrazila želju da joj se predstave obični, mali ljudi, radnici, seljaci i studenti koji svakodnevno uživaju u plodovima hrvatske države koje je zasijao doktor Franjo Tuđman. Predstavljen joj je poljoprivrednik čija je farma propala zbog uvoza jeftinog mlijeka, radnik čija je tvornica u stečaju nakon višekratne uspješne pretvorbe i privatizacije te magistar znanosti koji se sprema na Novi Zeland jer nema odgovarajuću stranačku iskaznicu.
13:15, predsjednik Ukrajine mobilizira dragovoljce za ponovni odlazak na Istočni front.
13:20, ruski veleposlanik, dobro raspoložen, obećava snositi troškove sahrane svima koje je ukrajinski predsjednik mobilizirao.
13:25, doktor Drago Rubala prodaje mirovine budućim veteranima s Istočnog fronta.
13:30, supruga japanskog veleposlanika pada u nesvijest vidjevši Vladimira Šeksa u cvjetnom aranžmanu, uvjerena da je vidjela truta mutanta.
13:35, na binu se penje rock sastav Let 3. Pridružuje im se i nova hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i zajedno svim građanima lijepe naše posvećuju pjesmu "Kurcem u čelo!".


Post je objavljen 15.02.2015. u 08:44 sati.