Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

Valentinovski poklon...

...koji je malo uranio a i došao iznenada. Onak samo,donese i kaže " za Valentinovo.Znam da u subotu nećeš biti sama" .Ostala sam -paffff!!!
Ok,moram se malo pohvaliti. Jer ko će ak ne bum ja nut Nisam radila osam dana,mijenjala me mlađa gazdarica. Kad sam došla nastala je euforija....majke mi,na čas sam pomislila da su me sa Kolindom zamjenili nono. Ispalo je da se u tih osam dana nisu pošteno nasmijali. Jer eto...ko bu bedastoče izvodil na tom placu. Drugi dan sam dobila buket cvijeća od bračnog para koji je bio jako sretan što me vide živu i donekle zdravu. I tako....svaki dan me netko s nečim ugodno iznenadi.
Danas...dođe on,onak ozbiljno i kaže da je tek sad shvatio koliko mu je stalo do mene i da misli da se zaljubil. Ok....ali sorry,ja imam Malenog i to je to. Njemu to ne smeta,nezaustavljiv je,uporan. Smješkam se i onak polako,ko malom djetetu mu objašnjavam situaciju. Ode i vrati se sa NAKITOM!!!! Isuseeeeek......kaj si ponorel????headbang I kaže "Jesam,za tobom". Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeekeekeek
Ponekad stvarno ne znam čime sam to zaslužila. Da,jesam ljubazna,trudim se svima udovoljiti,volim kad se ljudi oko mene smiju jer sam i ja tada sretna. Veselim se malim stvarima,iz ničeg napravim show,plačem kada su oni nesretni....ne skrivam osjećaje (hvala Bogu da ih imam). Ali stvarno....predivan je osjećaj znati da je ljudima lijepo s tobom samo eto,dovedem se u situaciju u kojoj se ne znam postaviti. Žal mi čovjeka ali kaj da ja sad s njim delam???
A Maleni.....voli me,glumata,voli me,glumata,treba me...Obožavam ga yes
I tako.....želim i Vama da volite i budete voljeni i nasmijani sretansretan
Saljem jedan biiig kiss



Post je objavljen 12.02.2015. u 18:21 sati.