Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gordanasi

Marketing

You are my angel

13.03.2009.



"Prijatelji su anđeli koji nas dignu sa dna kada imamo poteškoće i podsjete nas na to kako se leti"


Ti si bila moj najbolji prijatelj, i više ne znam kako se leti... Nema ko da mi pokaže....Polako padam...Sada si moj anđeo kojeg ću zauvijek čuvati u svom srcu.


Imala sam potrebu nešto da napišem tebi jer u zadnje vrijeme "skrnavim" tvoj blog samim spomenom doktorke smrt...


"Kada bih znao da te danas posljednji put vidim pospanu snažno bih te zagrlio i molio Boga da mi dozvoli biti tvojim anđelom čuvarom.


Kada bih znao da su to posljednje minute što te vidim rekao bih ti VOLIM TE i ne bih glupo pretpostavljao da to znaš"   (Gabriel Garcia Marquez )


 


ja cesto dodjem na ovaj blog, procitam post, i bez reci odem. Eto, ovaj put zelim ostaviti trag, i da znas da ima neko ko cita sve ovo sto pises. I seti te se u svojim molitvama da imas snage da prebolis i zivis dalje s uspomenom na sestru.  srcempisem


Baš kao i ova gospođa i ja često otvaram tvoju stranicu i bez riječi odem...totalno pogrešno...znam...Moram dati jedan komentar vezan za suđenje i gospođu 'a šta sam ja rekla' koja sve više svojim stavom i arogancijom krši sve ljudske osobine,baš kao i njen advokat koji joj čak ni ime ne zna. Samo suđenje je dosta mučno i bolno za Cecinu rodbinu i prijatelje pa ga nema potrebe još dodatno zagorčavati. Bilo mi je strašno mučno kada sam njen pogled osjetila na nama,trajao je dugo i kada se moj pogled sudario s njenim nije joj ni palo na um da to prestane raditi već je nastavila gledati čas tebe čas Amelu čas mene...morala sam je pitati zašto nas tako gleda...njen odgovor je bio 'gledam kroz vas'. Strašno!!!  sandra74


 



Post je objavljen 11.02.2015. u 00:33 sati.