Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

JAVNI UVID U PRIJEDLOG GOSPODARENJA ŠUMA U NERETVI

Image and video hosting by TinyPic

Hrvatske šume su ovih dana poslale obavijest u kojom obavještavaju da je izrađen novi prijedlog Programa gospodarenja za gospodarsku jedinicu "Metkovićke šume" koja ipak ne obuhvaća samo šume u Metkoviću, već u cijeloj dolini Neretve. Iako na prvi pogled mnogi drže da je to nebitna stvar, ipak se radi o dokumentu koji određuje budućnost šuma u dolini Neretve, gospodarenje njima, a time se određuje bitno i život stanovništva doline Neretve. Program gospodarenja se odnosi na svakog, bez obzira da li je vlasnik šume ili ne.
Stoga se prenosi tekst obavijesti:


Jedinicama lokalne samouprave
Udrugama građana
Privatnim šumovlasnicima
Građanima


Obavijest o Javnom uvidu u prijedlog Programa gospodarenja za šume šumoposjednika za gospodarsku jedinicu "Metkovićke šume"

Uprava šuma Podružnica Split obavještava sve zainteresirane da je izrađen uređajni elaborat za gospodarsku jedinicu "Metkovićke šume".

Gospodarskom jedinicom obuhvaćene su katastarske općine:

Baćina, Borovci, Brist, Desne, Dobranje, Gradac, Komin, Metković, Pasičina, Plina, Ploče, Podaca, Rogotin, Slivno, Struge, Vid i Vidonje.

Svi zainteresirani šumoposjednici, građani, udruge i ustanove mogu prijedlog Programa gospodarenja za navedenu gospodarsku jedinicu šuma šumoposjednika pogledati u prostorijama Šumarije Metković, Splitska ulica broj 44, u Metkoviću,u razdoblju

od 02.02. do 16.02. 2015. godine, radnim danom od 11 do 13 sati.

Pismena očitovanja, prijedlozi i primjedbe mogu se predati za vrijeme trajanja javnog uvida ili poštom na adresu: Šumarija Metković, Splitska 44, 20350 Metković.

Javna rasprava održati će se dana 16.02.2015. godine ( ponedjeljak ) od 11 do 13 sati u prostorijama Šumarije Metković.

Post je objavljen 09.02.2015. u 19:39 sati.