Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Maske i psi

Ručali smo relativno kasno da bismo obišli dvije međunarodne manifestacije danas u Rijeci, dječji karneval i izložbu pasa. Za ručak je bila patka, nije mi se dalo fotkati pa sam opalio samo jednu brzu s boka, u svakom slučaju i Jin je dobio svoju porciju, jedno od njegovih omiljenih jela. Izvrsno.
Približavajući se riječkom Korzu zapahnula nas je gužva. Meni ubila volju za fotkanjem, nervozne mame uz djecu pekmezastu u svojim filmovima. Odmah smo skrenuli na desert, i jbga, valjda jedino mjesto na Korzu s kolačima koje nema i sladoled. Konobaričina maska zato može proći. Umjesto mene, primjetio sam jedući čokoladnu kocku, svi fotografi koje znam, osim Mora Ljubavi, bili su u akciji. Zauzeti da bi obratili pažnju na birtijske luzere.
Umjesto daljnjeg probijanja kroz Korzo uputili smo se na Zamet na finale izložbe pasa. Bilo je puno ljudi, proglašenje pobjednika drugog dana, nisu me uopće oduševili, jedan jazavčar mi bio simpa, ak se ne varam druga nagrada, al nisam vadio fotić. Westija nije više bilo, mi smo se potajice nadali naletiti na Jinovog oca koji suvereno pobjeđuje po ovakvim manifestacijama, ništa od toga. Jin se volio s dvije kujice, svađao s dva muška, oduševio par posjetiteljki, kad je jedna rekla kako je divan, demonstrativno digao nogu i pomokrio se.
Događa se Rijeka, ajd dobro.







Post je objavljen 08.02.2015. u 18:41 sati.