Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Mani o Editi: Nesretna ljubav i heroin odvojili su je od nas...

Bila je osoba koja se potpuno posvećivala teatru, ali i ljubavi. Doživjela je dvije nesretne ljubavi. Nije izdržala ni ljubav prema teatru, ni ovu drugu, prisjetila se Mani.

Bila je najtalentiranija glumica koju sam upoznala u svom životu. No njezina krhkost, silina emocija, jedna nesretna ljubav i heroin odvojili su je zauvijek od svih nas. Edita je bila na rubu života i drago mi je što je pronašla put da se tome otrgne i nastavi živjeti, prisjetila se Mani Gotovac svoje kolegice Edite Majić koja je prije 11 godina napustila kazališne daske i otišla u sestre karmelićanke, piše Tportal.
Mani je Editu upoznala dok je bila epizodistica s angažmanom u Gavelli. Dala joj je veliku glavnu ulogu u predstavi 'Gorki, gorki mjesec' u ITD-u.
- Bila je osoba koja se potpuno posvećivala teatru, ali i ljubavi. Doživjela je dvije nesretne ljubavi. Nije izdržala ni ljubav prema teatru, ni ovu drugu. Sve je počelo našim 'Gorkim mjesecom' kada je paralelno živjela jednu nesretnu ljubav. Tu je započela njezina priča s heroinom - rekla je Mani na književnoj večeri 'Ženske priče'. Dodala je da su se svi, uključujući i nju, bojali za Editu.
- Bojala sam se da će izvršiti samoubojstvo - priznala je.
Edita je u Španjolskoj postala redovnica koja će do kraja života živjeti među zidinama najstrožeg samostana.

24 sata.

Post je objavljen 03.02.2015. u 14:58 sati.