Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gtaradi

Marketing

Vratite nam Republiku!

Kad su u ORaH-u bili unutarstranački izbori, svatko tko se kandidirao za neku funkciju višu od lokalne, morao je ići (i proći) psihološko testiranje.
Ja predlažem da se donese zakon kojim će se regulirati da svi nezavisni kandidati i kandidati političkih stranaka za funkcije od regionalnih naviše moraju proći psihološko testiranje.
Jer inače ovako se mogu povući neke paralele između Hrvata i ISIS-a.
Dok ISIS terorom nameće islam, ubija u ime islama, muči u ime islama, i u Hrvatskoj su pojedinci spojili politiku i vjeru, pa su DNK križanjem stvoreni hadezeovsko-kršćanski fundamentalisti, koji navješćuju osvetu kad dođu na vlast, čistke kada dođu na vlast, Kolindu se naziva Kraljicom Hrvata. Hvala Bogu pa nismo Kraljevina Hrvatska, gdje bi im onda bio kraj.
Pa se onda govori da je 50% Hrvata glasalo za Kolindu, što, ako ćemo biti detaljniji, nije istina. Za Kolindu je glasalo 50% izašlih birača, a ne 50% svih birača s pravom glasa.
I OK, Kolinda je izabrana, i čestitke na tome. Samo bilo bi lijepo da bude Predsjednica, a ne Kraljica, bilo bi korektno prema SVIM građanima Republike Hrvatske da u prvom redu bude SVIMA Predsjednica, pa tek onda katolkinja.
Osim ako nije izabrana za Predsjednicu katolika HDZ-a, to je onda druga stvar. Onda to nema veze sa svim Hrvatima i građanima Republike Hrvatske!




Post je objavljen 02.02.2015. u 13:11 sati.