Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plasticno-je-fantasticno

Marketing

Naši plastičari - Kvarnerplastika

Poduzeće Kvarnerplastika d.o.o je osnovano 2002. godine u Rijeci i djeluje u svojim prostorima u nekadašnjoj Industrijskoj ulici u Rijeci, danas ulica Milutina Barača 52.


Osnovna djelatnost je proizvodnja novih brodica iz stakloplastike (staklenim vlaknima armiranog poliestera). Proizvodnja brodica je certificirana i praćena od strane Hrvatskog registra brodova. Proizvodni program sastoji se od plovila za razonodu tipa Učka, Vega, gliser PG 550 s kabinom i bez kabine, Primorka i Adriatik, sve modeli nekadašnje tvornice Kvarnerplastika Labin. Primorka i Adriatic osim za razonodu izrađuje se i u radnoj verziji.

U ponudi je i višenamjenski EKO brod dužine do 12 metara. Tvrtka radi i investira u razvoj novih proizvoda, koje će ponuditi tržištu uskoro. Tvrtka se u više navrata dokazala na zahtjevnim projektima radnih brodova tipa EKO-brod, počam od izrade trupa do instaliranja najnovije opreme. Osim proizvodnje novih plovila bavi se i uslugama popravka na svim brodicama.

Kvarnerplastika je pravni nasljednik svih modela Kvarnerplastika Labin, u čijem sastavu rade djelatnici koji su po profesiji vezani i radni vijek odrađuju s brodicama.












Proizvodni program
Web: Kvarnerplastika - Rijeka




Post je objavljen 27.01.2015. u 15:30 sati.