Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chocochocolate

Marketing

Kreirajte sami svoju čokoladu



Izaberite čokoladu po želji, dodajte posebne dodatke i uživajte u njoj! Da, to se može - na jednom super cool siteu kojeg sam nedavno otkrila. Ima naziv koji mu potpuno odgovara - ‘Moja čokolada’, jer upravo si na tom situ možete naručiti čokoladu kakvu ste sami kreirali. Osim toga, ondje možete naručiti i više od 1.000 drugih vrsta čokoladnih proizvoda.

>> Već dugo nisam probala ovako dobru Čokoladu

Zanimalo me malo više o tome, pa sam im poslala upit, a gospođa Slađana Delač mi je odgovorila

1. Kako ste došli na ideju za ovakav pristup čokoladi?

Ideja o slatkoj online trgovini se je rodila još 2011. godine u studentskim danima života Andraža Gaveza kada je samoinicijativno krenuo u razvijanje svojeg poduzeća i prodaju čokolada putem web-a. Prvobitna ideja prodaje isključivo ekskluzivnih i unikatnih čokolada pokazala se je kao pun pogodak s više od 3.000 prodanih proizvoda u samo prvih godinu dana.

2. Od kada poslujete i u kojim sve državama?

Poslovanje je pokrenuto od 2011. godine, u Sloveniji - Ljubljani, i za to vrijeme smo se kontinuirano širili i povećavali asortiman, na zadovoljstvo sve većeg broja kupaca. S obzirom na logičan slijed događaja širimo online poslovanje i na hrvatsko tržište koje je u završnim fazama,dok u skorijoj budućnosti planiramo otvoriti i fizičku trgovinu u Zagrebu. Isto tako radimo na kompletnom prijevodu stranice u engleskoj verziji kako bi svi ljubitelji čokolada mogli nesmetano uživati u kupovini naših proizvoda.

Naša vizija je do 2018. godine postati vodeći čokoladni online shop u Europi te uz široku ponudu domaćih čokoladnih proizvoda nuditi i svjetski priznate brandove iz svijeta čokolade.

3. Što je specifično kod vaših čokolada, za razliku od drugih?

Specifična je ideja praćena velikom ljubavi prema čokoladi. Pored širokog asortimana od preko 1.000 čokoladnih proizvoda vrhunske kvalitete nudimo i vlastite proizvode koji u potpunosti oblikuju isključivo želje i ukus kupaca (Moja Čokolada, Moja Bombonijera i Čokoladice) što znači da svaki ljubitelj može dobiti čokoladu ili praline točno onakve kakve bi htio i koje nigdje drugdje ne može kupiti - od vrste, okusa, posipa, dodataka pa do personaliziranog natpisa i ambalaže.

Isto tako vjerujemo da čokolada nije samo nezdrava navika - čokolada ima i pozitivne učinke na naše tijelo. Zbog poticanja lučenja hormona serotonina poboljšava naše zdravlje i na taj način nam omogućava da živimo i osjećamo se zdravo i sretno. Trudimo se ponuditi kvalitetne čokolade i čokoladne proizvode s izvrsnim okusom te Vam pokazati da je život bolji s čokoladom. Moja Čokolada je mjesto gdje svi snovi ljubitelja čokolade postaju stvarnost.

Više o ovim čokoladama doznajte ovdje: http://www.mojacokolada.hr

****
Tekst: Ivana Domitrović
Foto: Moja čokolada


Je li vam se svidio post? Imate li što dodati? Ostavite komentar ili mi pošaljite mail na priceocokoladi@gmail.com

Post je objavljen 29.01.2015. u 06:00 sati.