Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Prijatelji životinja


Dragi prijatelji,

udruga Prijatelji životinja, nažalost, tijekom 2014. godine nije uspjela prikupiti dovoljno sredstava kako bi uspjela namiriti sve troškove nastale zbog preseljenja na novu adresu.

Tijekom ljetnih mjeseci 2013. godine Udruga je preselila u prostor koji joj je bio dodijeljen od strane Grada Zagreba. S obzirom na to da je navedeni prostor bio u stanju u kojem nije bilo moguće svakodnevno raditi, Udruga je morala uložiti sve svoje napore i resurse koje je imala na raspolaganju – od financijskih pa sve do dragocjenih volonterskih.

U nadi da će se troškovi pokriti putem sredstava prikupljenih tijekom 2014. godine, Udruga je i dalje provodila svoje aktivnosti i borila se za omogućavanje većih prava za sve životinje. Nažalost, Udruga je uspjela pokriti samo dio troškova uređenja prostora u Jurišićevoj te zato nije mogla pokriti neke od drugih troškova, poput struje i plina, koji su se nagomilali od useljenja na novu adresu.

U Novu, 2015. godinu, Udruga je ušla s dugovanjima koja treba podmiriti što prije kako bi mogla dalje nastaviti provoditi sve svoje projekte na području Republike Hrvatske, a i šire. Za podmirenje svih troškova Udruga treba prikupiti oko 40.000,00 kuna.

Stoga molimo sve članove, građane, sva poduzeća i ostale subjekte da nam pomognu koliko je to u njihovoj moći. Svaka kuna mnogo nam znači.

Pomoći možete uplatom donacije na sljedeći IBAN: HR2023600001101531137. Donaciju možete i osobno uplatiti u Udruzi, na adresi Jurišićeva 25, Zagreb, radnim danom od 9 do 17 sati i subotom od 10 do 15 sati. Uplatu donacije možete izvršiti i putem PayPal-a: www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=857.

Prijavnica za članstvo nalazi se na: www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=99, a godišnja članarina iznosi 120 kuna godišnje (10 kuna mjesečno). Posebnih uvjeta za članstvo nema, a članarina se ne mora uplatili odmah prilikom učlanjenja.

Zahvalni na svakoj pomoći, srdačno vas pozdravljaju,

vaši Prijatelji životinja

P. S. Kako je prošla 2014. godina, možete pročitati u godišnjem izvještaju koji smo upravo objavili: www.prijatelji-zivotinja.hr/data/file_9325.pdf.

Životinje trebaju vašu pomoć!
Vašom donacijom pomažete nam da spašavamo njihove živote. Svake minute svakoga dana životinje pate i mole za našu pomoć. Molimo vas da pomognete tim nedužnim bićima. Zajedno možemo stvoriti svijet koji će poštivati svaki život. Vi nam omogućujete da se borimo za njih.
IBAN: HR202360000110153113

--------------

lp, borivoj

http://budan.blog.hr/



Post je objavljen 23.01.2015. u 08:03 sati.