Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanjarzauvijek

Marketing

Srednje dijete

Danas mi je mama rekla da je bila u krivu što se tiče mene. Danas mi je rekla da imam dobar život i pogled na život. Zašto je to važno?
Srednje dijete sam. Starija sestra i mlađa su obje faks završile. Ja jedva srednju trgovačku :)
Uvijek sam bila tema razgovora zbog svog ponašanja u tinejdžerskim danima. Zadavala sam glavobolje. Nisam ponosna na to, ali bar sam prošla svašta.
E sad, starija sestra je ostala trudna sa 17 godina. Ja sam tada imala 14. No to nije bio smak svijeta jer je završila srednju i faks pa su svi bili ponosni na nju kako je to divno odradila. Naravno tada su krenuli moji problemi jer ako se njoj to dogodila šta se tek od mene može očekivati.
Dobila sam zabranu izlazaka, a i kad bih išla van mama je dolazila po mene.:)) Društveni život mi je bio koma a njoj u inat sam svašta radila. No i to je prošlo. Završila sam tu srednju i odmah se zaposlila. Našla dečka i odselila se s njim.
Mama je bila u komi. Imala je cijeli scenarij kako ću završiti...i niti jedan nije bio dobar...

Godine su prilazile a ja sam odrastala i potpuno se osamostalila.
Mlađa sestra napunila 17 godina i... zamalo ostala trudna.. Ajde izvukla se, završila srednju i otišla na faks.
U tom trenutku mi je prošlo kroz glavu kako bi bilo lijepo da mi mama da bar malo pohvale nakon niza godina iščekivanja nevolja. Ali ništa od toga. Samo je govorila kako ćemo ju u grob stjerati. I dalje sam bila u istom košu sa ove dvije lude :)
Ja napunila 26 i udala se.

Sad joj je došlo u glavu koliko je sumnjala u mene samo jer sam drugačija od njih dvije. Sad je shvatila koliko me je podcijenila. Sad sam jedina koja ju zove redovito. Sad smo si super :)

Zato je bitno. Tko god je srednje dijete shvatit će me :))

Post je objavljen 22.01.2015. u 12:11 sati.