Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Foto vijesti

Evo nas ponovno zajedno. U ovom ću vas postu izvijestiti o novostima na području našeg mjesnog odbora. Od našeg posljednjeg javljanja sa vijestima i aktivnostima učinilo se slijedeće:

U dogovoru s ravnateljicom vrtića Paperino upućen je dopis Županijskoj upravi za ceste sa zahtjevom da se u blizini škole u Varvarima postave odgovarajući znakovi upozorenja. Želja nam je da vozači koji prolaze uz zgradu škole uspore kako ne bi doveli u opasnost djecu. Znakovi su postavljeni u smjeru Veleniki i iz Veleniki prema Poreču. Ovom prilikom zahvaljujemo ŽUC-u na brzoj akciji i postavljanju znakova.

 photo Novosti2015blog1_zps2868361a.jpg
Treptajući znak upozorenja u Školskoj ulici

Mnogi su već primijetili kako je dodatno nasipan šljunkom vrlo prometni put koji vodi od križanja državne ceste i St. Diklić prema školi i naselju Varvari.

 photo Novosti2015blog2_zps3864ffd3.jpg
Put kod škole

Na zahtjev roditelja i djece da se postavi reflektor na igralištu u ulici Pjantade, udovoljeno je prije mjesec dana. Sada će djeca moći dolaziti igrati i u prevečerje.

 photo Novosti2015blog3_zps67c1756d.jpg

Osim ovih foto vijesti, naša škola u Varvarima uskoro će dobiti i solarne kolektore za proizvodnju električne energije i dogrijavanje tople vode. O tome možete više čitati na WEB STRANICAMA GRADA

Za kraj, koristim priliku da se zahvalim mještanima naših sela na pozivima i sugestijama. Nastojati ćemo njihove prijedloge integrirati u plan komunalnih investicija za 2016. godinu.

Za MO Varvari, Robert Velenik

Post je objavljen 12.01.2015. u 15:00 sati.