Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SRAMOTA NA ŠTO JE SPALA HRVATSKA KULTURA I POVIJEST



ČITAVI JEDAN PARANOIDNI SISTEM

Danas, 11. siječnja 2015., kad održavaju se izbori za predsjednika Republike Hrvatske, i kada su otvorena biračka mjesta od 07-19 sati. Nama HRT3 od jutra prikazuje "partizanske filmove" te pod tim utjecajem ljudi trebaju ići glasovati.

Takva politika i propaganda na televiziji pretvorena je u prijetnju Hrvatskom narodu. Urota za urotom, nameću se njihove intrige, planovi i makinacije - djeluje se ljudima na mozak. Njihova sabotaža traje svega što je Hrvatsko. Takvi filmovi su samo dokaz, koliko dobro su poznate UDB-aške metode s kojima se još uvijek istrebljuju Hrvati.

Hrvatska je "nekulturna nacija" pa s njom trebaju upravljati bivši partizani i komunisti. Crvenu zvijezdu petokraku koju smo vidjeli u filmu, protiv nje smo ratovali u "Domovinskom ratu", a sad ona nam se nameće kao pobjeda Mesića i Josipovića. I Kitarević-Graber je njihova igračica...

HDZ i SDP su pokrali i uništili zemlju. Ljevičarstvo - to je jedno stanje duha, koje sad je masovno prisutno. Mnoge ideje njihove su neprimjetno utubljivane narodu u glavu. I na kraju bi htio pitati "pasivne Hrvate" kome je cilj da petokraka i komunizam dalje živi? Moja poruka je narodu - ne izlazi na izbore jer su lažni.

Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT za spas Hrvatske
Članaka; 2416.


Post je objavljen 11.01.2015. u 09:09 sati.