Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellistra

Marketing

Izabrati? Koga?....

Glavu istog roga!
Nebuloze se i dalje šire a obećanja daju šakom i kapom ,dočim su to stara sranja zakamuflirana u nova zdanja ,koja ljudima pokušavaju nametnuti neke nove vizije...ali, za njihove provizije!
To što su sve živiće duše u Hrvatistanu zadužene za 265 000 kuna iliti za cca.35 000 eura ako vam je lakše pojmiti,o tome nikom ni riječi ,tko će to vraćat?..oni?!
...ma boli njih krasni q**** za dug,važno da su na položaju 4 godine i da nagomilaju svoje račune a isprazne naše i naših budučih pokoljenja...ako ih uopće bude,jer kako je krenulo neće imati tko ni djecu pravit..a kamo li hraniti!
Neoliberalni kapitalizam galopira punom snagom naprijed potpomognut korumpiranim i bahatim političarima zaboravljajući da ih je izabrao narod da ih štite,a oni se okružili vojskom i policijom financiranom od korpoatističkobankarskoodvjetničke bratije bez skrupula te fino troše i uzimaju naše resurse od novca,imanja,stanova,djece..tih novih transhumanističkih robova koji će biti lišeni slobode i onog što znamo kao ljubav koju im žele svim silama uzeti,a dati će im samo pravo na bespogovoran rad lišen primanja i zadovoljstva,čipiranih kako bi sprovodili bespogovorne zadatke bilo u ratu ili prividnom miru...a kojeg zapravo nikad i nije bilo!
Svijest i samosvijest je jedina uzdanica prema bezuvjetnoj ljubavi i istini koja nam je nadomak...no ukoliko se oslonimo na bezkritičko slušanje i gledanje onoga što nam kroz svoje bučne medije stalno i stalno serviraju stoput ponovljena laž postat će nam jedina istina!
Stoga isključimo televizor i uključimo vlastiti mozak!
..jer On će nam reći što odjenuti..
Što jesti...
Što piti...
Koga voljeti...
Čega se bojati...
Pomoću slika elektronskog oblika stvaraju svijet oko nas,sve se vrti oko tih nesretnih elektrona i oni se vrte oko svega...no jedino je naš čist(koliko to može biti)um taj koji nas može izvesti na pravi put..
..a ne političari ovog ili onog svjetonazora kad su ionako iza kulise za istim stolom!



Post je objavljen 10.01.2015. u 09:19 sati.