Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

otvoreno pismo

Poštovani predsjednički kandidati

Svjesna sam da ovo pismo neće nikada doći do Vas ali ja Vam moram napisati nekoliko riječi prije izborne šutnje. Slušam Vaša sučeljavanja već dvije večeri za redom i jednostavno mi nije jasno zašto se prepucavate oko donacije gospodina Mamića kada je osuđeni gospodin Ježić još uvijek Predsjedniku Josipoviću isto dao donaciju a te novce trebao je uplatiti u proračun jer je dokazano da ih je stekao na nezakoniti način.
Zanimljivo mi je kako ni jedan kandidat nije dao konkretni odgovor na postavljeno pitanje o civilnim osobama sa invaliditetom imam osjećaj da niste razumjeli postavljeno pitanje.
Ja Vas sada pitam ponovno jedno pitanje iako znam da odgovor dobiti neću.
Hoćete li Vi kao Predsjednik ili Predsjednica izboriti da Predsjednik Sabora i Zastupnici u saboru promjene Zakon i da mi civilni invalidi imamo normalna prava i adekvatne naknade vezane uz stupanj našeg invaliditeta? jer i mi trebamo tuđu pomoć i njegu a naše naknade nisu ni za pola mjeseca života.

Lako je obećati ali je teško obećanja ispuniti jer po Ustavu Vaše ovlasti su samo jake u vanjskoj politici i vojsci, te Sigurnosne službe a o ostalom odlučuju osobe u Saboru tako da se ni malo ne čudim što oboje niste razumjeli postavljeno pitanje.

s poštovanjem Andrea

Post je objavljen 09.01.2015. u 20:47 sati.