Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Prijatelju

Pokušaj shvatiti da te ja ne mogu voljeti, da te ne mogu željeti jer moje srce je u okovima zahvaljujući osobi koja ga je porukama vratila u moje misli, u moju dušu.
Da, drag si mi prijatelj i hvala ti što si uz mene kada mi je teško jer znaš da ne mogu dugo zaspati, znaš da osjećam blizinu svoje prošlosti koja je zaslužila da pati toliko godina koliko patim ja.
Zaslužio je i gore jer je uništio još života i što i dalje uništava zato što time hrani svoj ego, ali nije svjestan da uskoro može izgubiti sve što ima i ostati ništa jer on i je ogromno ništa, on je čovjek koji podnosi samo sebe i vara osobe koje ga vole jer njemu varanje teče venama.
Kada bih mogla rekla bih mu da još uvijek volim gada a ničiju ljubav zaslužio nije, zaslužio je da mu se vrate slike prošlosti i da ga te slike unište kao što je on uništio mnoge da bi bio sretan.

Znam sada ćeš mi reći nemoj tako biti ohola jer ti to nisi. Reći ćeš mi da znaš da mi ne možeš narediti da ga ne volim, jer i ti voliš nju koja pripada njemu.



Post je objavljen 08.01.2015. u 20:36 sati.