Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najljepsezelje

Marketing

jedna ali vrijedna

Ovaj blog ne načinjen iz više razloga: da prezentiram svoje uratke, da VAS potaknem da sami stvarate svoje čestitke i da ispunim svoje slobodno vrijeme na kreativan način ( način koji se meni sviđa ).

Zašto radim čestitke ?

Jer imam ugodu dok ih stvaram, jer se lijepo zabavljam, jer volim istraživati razne tehnike, jer volim darivati čestitke i osjetiti zadovoljstvo kada nekoga obradujem.

Dakle ustvari zadovoljavam svoju potrebu za zadovoljstvom. Vrlo sebično, moglo bi se reći. Eto tako ja udovoljavam sebi.

Ove godine sam kao i lani poslala čestitke na nekoliko adresa. Lani je taj broj bio veći. Ove godine sam zbog troškova, većinu čestitki uručila osobno. Kad malo bolje sagledam , bilo je luckasto što sam mojim ovdašnjim prijateljima i rodbini slala poštom, al željela sam ih baš iznenaditi.

Neke sam i jako iznenadila, jer se nismo čuli godinama. Istina. No što je tu je, život teče i prolazi jurimice. U tom jurišu katkada pogubimo konce koji su nas vezali.

I što je najvažnije, uspjela sam nekolicinu vas zainteresirati da načinite nešto svoje i to svoje poklonite dragoj osobi.

A jedno dijete je vidjevši moj blog, napravilo puno čestitki. Pa je drugo dijete također počelo raditi čestitke za prijatelje i rodbinu. Pa treće...

I tu je moj početak. Tu sam se osjetila sretnom.

A kao nagradu dobila sam čak i ja jednu čestitku, od djevojčice koja je ove godine mnoge obradovala tim malim znakom pažnje - čestitkom ručno izrađenom.




Zato zahvaljujem maloj Eri. sretan wave

A vi svi koji svratite i hvalite me tako da mi krila rastu, hvala na podršci i predivnim komentarima.

Pošto vam nije svaki put lako komentirati uvijek isto: čestitke, pa čestitke, pa čestitke... slobodno vi odvalite neku svoju temu koja ima veze s vremenskim nepogodama, politikom, zakonima i bezakonjima, kućnim zavrzlamama, vicevima... ništa vam ja neću zamjeriti.
Ja ću ih pročitati, možda se i nasmijati i nastaviti po svom radeći čestitke.

Pozdrav do zadovoljne Mele !

" Ipak se okreće !"




Post je objavljen 05.01.2015. u 19:33 sati.